• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Logitech Spotlight Præsentationsenhed, Gold

Styr nemt din præsentation - Med Spotlight fjernbetjeningen kan du alt!

Logitech Spotlight Presentation remote

Brugerdefineret præsentationsenhed spækket med avancerede funktioner

Logitech Spotlight er en funktionel og brugervenlig fjernbetjening der sætter nye standarder inden for præsentationsteknologi. Med Spotlight kan du nemt styre dine præsentationer og samtidigt give dit publikum din fulde opmærksomhed. Fjernbetjeningen er fremstillet af kvalitetsmaterialer i et kompakt, let og minimalistisk design, og ligger godt i hånden. Spotlight skaber øjeblikkeligt forbindelse via en USB-modtager eller Bluetooth®. Den har plug and play-funktionalitet på de fleste platforme og er kompatibel med alle populære apps til præsentationer.

Med Spotlight kan du hurtigt fremhæve og forstørre dine fokuspunkter, helt uden forringelse af kvaliteten, hvad enten der er tale om billeder eller regneark. Med Spotlights avancerede pegeredskab kan du altid fremhæve dit arbejde. Du kan hurtigt vælge mellem at fremhæve et enkelt område eller at zoome ind til mindste detalje. 

Du kan bruge markøren på skærmen til at starte og stoppe videoer, åbne links og bruge indhold på mange forskellige måder - alt imens du præsentere dit arbejde. Du behøver aldrig at afbryde tankestrømmen for at skulle bruge en mus eller et tastatur. En fri bevægelighed tillader dig at du nemt kan styre din præsentation fra en afstand på helt op til 30 meter og en mulighed for indstilling af en tidsbaseret vibration, gør at du nemt kan overholde tidsplanen, helt uden at se på klokken.

  • Minimalistisk design
  • Rækkevidde op til 30 m
  • Fremhæv og forstør fokuspunkter
  • Juster lydstyrken med gestik
  • Indstil tidsbaseret vibration
  • Bevar fokus på dit publikum
Varenr. 3235110

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1,0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.228,75 kr. inkl. moms
Levering: 17-04-2024 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 3235110
Mærke Logitech
Type Presenter
Producentvarenr. 910-004862
EAN nummer 5099206070028

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt


Andre kunder så også