• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Alt til en festlig fastelavn

Når det er fastelavn, betyder det lange rækker af udklædte og glade mennesker klar til fest og tøndeslagning. Hos Lomax kan du bestille alt det, du skal bruge for at holde et brag af en fastelavnsfest.

Bliv klar til fastelavnsfesten 

Fastelavnspynt

Fastelavnsfest 2023

Fastelavn er et af årets sjove højdepunkter for både børn og voksne. Skab et sjovt afbræk i hverdagen ved at slå katten af tønden, eller lav hyggelige slikposer til medarbejderne. Vi har fyldt lageret op med fastelavnstønder og slik for enhver smag, så du nemt kan bestille det hele ét sted.

Tøndeslagning

Bestil en fastelavnstønde, og giv medarbejderne en festlig fastelavn. Det er både underholdende at se voksne klæde sig ud i sjove kostumer, men medarbejderne kommer også til at lære hinanden at kende på en lidt mere afslappende måde. Og det vil med garanti være en sjov fastelavnsfest, som vil blive husket. Fastelavnstønderne leveres både med en krone til kattekongen og -dronningen samt reb, kølle og udsmykning. Nemmere bliver det ikke.

Fyld tønden med søde sager. Vi har et stort sortiment af både slik og chokolade, som er individuelt indpakket, og derfor helt oplagt til at fylde i tønden eller til at hænge på et festligt fastelavnsris.

Kreativ fastelavnspynt

Ingen fastelavnsfest uden pynt. Klip sorte katte til at pynte op med, lav farverige masker i karton med pailletter og fjer, og brug crepepapir til at lave festlige dekorationer til fastelavnsris. Alle kan være med, når der skal klippe-klistres, og I finder alt det, der skal til, i vores store udvalg af hobbyartikler.

Hvornår er det fastelavn?

Fastelavn falder altid på en søndag syv uger før påskedag, nemlig fastelavnssøndag. Den falder hvert år på en ny dato, men ligger altid mellem den 1. februar og den 7. marts. I 2023 falder fastelavn den 19. februar.

Hvorfor holder vi fastelavn?

Fastelavn er oprindeligt en hedensk vår- og frugtbarhedsfest, inden kirken overtog fejringen. Fastelavn var en festlig højtid, hvor man gjorde sig klar til at faste i 40 lange dage. Under fasten var kød, fint brød og fed mad forbudt. Selvom fasten er afskaffet, er fastelavn stadig en festlig tradition.

Hvad betyder fastelavn?

Ordet fastelavn stammer fra de tyske ord ”vastelavent” og ”fastelabend”, som begge betyder fasteaften.

hobbyartikler