• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Køb for 500 kr. og få 100 kr. rabat - Indløs her

Køb for 500 kr. og få 100 kr. rabat. KUN fredag, lørdag og søndag - Indløs her

Alt til en festlig fastelavn

Når det er fastelavn, plejer det at betyde lange rækker af udklædte og glade mennesker klar til fest og tøndeslagning. I år ser det hele jo lidt anderledes ud pga. Corona, men fastelavn 2021 kan sagtens fejres alligevel, bare i mindre målestok. Du kan bestille både fastelavnstønder og masser af slik lige her.

Fastelavnspynt

Alternativ fastelavnsfest 2021

Når det er fastelavn, plejer det at betyde lange rækker af udklædte og glade mennesker klar til fest og tøndeslagning. I år ser det hele jo lidt anderledes ud pga. Corona, men fastelavn 2021 kan sagtens fejres alligevel, bare i mindre målestok. Du kan bestille både fastelavnstønder og masser af slik lige her. Tænk lidt ud af boksen, og giv børnene en festlig fastelavn.

Tøndeslagning derhjemme

Bestil en fastelavnstønde og giv børnene en pause fra hjemmeskole og computerskærme. Overrask dem med en sjov dag, hvor I klæder jer ud og slår katten af tønden derhjemme. Bestil fastelavnstønderne her, hæng dem op i haven, gården eller carporten og gør klar til fest. Det vil med garanti være en anderledes fastelavnsfest, som vil blive husket. Fastelavnstønderne leveres både med en krone med til kattekongen og kattedronningen, samt et bat. Nemmere bliver det ikke.

Fyld tønden med familiens favoritslik. Vi har et stort sortiment af både slik og chokolade som er individuelt indpakket, og derfor helt oplagt til at fylde i tønden, eller til at hænge på et festligt fastelavnsris.

Kreativ fastelavnspynt

Ingen fastelavnsfest uden pynt. Klip sorte katte til at pynte op med, lav farverige masker i karton med pailletter og fjer, og brug crepepapir til at lave festlige dekorationer til fastelavnsris. Alle aldre kan være med når der skal klippe-klistres, og I finder alt det der skal til i vores brede udvalg af hobbyartikler.

Hvornår er det fastelavn?

Fastelavn falder altid på en søndag syv uger før påskedag, nemlig fastelavnssøndag. Den falder hvert år på en ny dato, men ligger altid mellem den 1. februar og den 7. marts. I 2021 falder fastelavn den 14. februar.

Hvorfor holder vi fastelavn?

Fastelavn er oprindeligt en hedensk vår- og frugtbarhedsfest, inden kirken overtog fejringen. Fastelavn var en festlig højtid, hvor man gjorde sig klar til at faste i 40 lange dage. Under fasten var kød, fint brød og fed mad forbudt. Selvom fasten er afskaffet, er fastelavn stadig en festlig tradition.

Hvad betyder fastelavn?

Ordet fastelavn stammer fra de tyske ord ”vastelavent” og ”fastelabend”, som begge betyder fasteaften.

hobbyartikler