• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Ecooking Aftenrutine Parfumefri

Vejl. udsalgspris kr. 1.029,-

Varenr. 40025420

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
500,00 kr. inkl. moms
4 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

En behagelig aftenrutine for dit ansigt

Vejl. udsalgspris kr. 1.029,-

Sidst på dagen kan man ofte have brug for lidt ekstra pleje og wellness. Med denne gavepakke fra Ecooking får du mulighed for at rense og pleje din ansigtshus effektivt og behageligt.

Rensegel - parfumefri - 50 ml.

Rensende ansigtgel til normal og fedtet hud. Denne rensegel er parfumefri og den plejer, fugter og renser din hud i dybden. Indeholder bl.a. solsikkeolie, naturligt E-vitamin og økologisk agurkeekstrakt.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af astama- og allergiforbundet samt parfumefri

Lermaske - 100 ml.

Brug denne lermaske 1-3 gange om ugen elt efter behov. Lermasken er opfriskende og den er skabt til det formål at rense og opfriske din hud. Samtidig minimerer den dine porer og reducerer ujævnheder og uren hud.

Der er en kombination af iris-ekstrakt, zinksalt og A-vitamin, som tilsammen skaber effekten i Ecookungs Lermaske. De aktive ingedienser virker både behandlende og forebyggende.

Masken indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis. Det reducerer mængden af sebumproduktion i talgkirtlerne, der gør af huden bliver fedtet og skinnende. Masken modvirker nænsomt irritation og dulmer rødme, så den hud føles rar og beroliget.

Vegansk, dermatologisk testet samt parfumefri

Brush

En allergivenli pensel, som gør det lettere at fordele hudplejemasker i ansigtet. Bruger du penslen til at fordele fx. lermasken, så sparer du på den mængde du bruger.

Fugtmaske Parfumefri - 50 ml.

Denne fugtmaske er ganske enkelt en fugtbooster til din ansigtshud. Den indeholder bl.a. to slags hyaluronsyre: En med lav molekylevægt, der trænger hurtigt ind i huden og binder fugt og én med høj molekylevægt, som lægger sig på hudens overflade, hvor den blødgør huden.

Derudover er der tilføjet naturligt græskarkerneekstrakt, der øger hudens kollagenproduktion og styrker huden. Økologisk aleo vera køler og beskytter din hud.

Fugtmasken er mild og går godt til alle hudtyper.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af astama- og allergiforbundet samt parfumefri

Natcreme - 50 ml.

Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud og samtidig med udglatter den og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften vil den synligt reducere dybden af rynker i huden.

Rynker opstår fordi musker bliver overstimuleret. Argireline reducerer rynkedybden og virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. Én anden af de vigtige ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer at din hud bevarer sit friske udseende.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af astama- og allergiforbundet samt parfumefri








Produktdetaljer

Varenr. 40025420
Mærke Ecooking
Type Gavepakker

Produktenheder

Styk 1 stk.

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
Charlotte Risum Jensen - 03. oktober 2023
Lækkert produkt og super tilbudspris