• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Grohe New Tempesta 100 Håndbruser

Vandbesparende standard brusehoved i anerkendt kvalitet

Grohe New Tempesta 100 l Håndbruser – god standard håndbruser i høj kvalitet

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet og design så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta 100 håndbruser fra Grohe får du en bruser i høj kvalitet og som har en lang levetid. Håndbruseren har et Grohe EcoJoy system og bruger kun 9,5 liter i minuttet, hvilket er langt mindre end andre billigere brusere. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet.

Håndbruseren har et perfekt ”Rain” strålemønster, som er lækkert, blødt og balanceret takket være den smarte og afslappede Grohe DreamSpray teknologi. Dertil har New Tempesta brusehovedet SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde. Til sidst er håndbruseren udviklet med ShockProof silikonering, hvilket betyder at skader ved tab eller fald modvirkes.

New Tempesta håndbruser er belagt med Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende. Bruseren er dertil produceret med universelt monteringssystem, så den passer til alle standard bruseslanger.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain
  • Universelt monteringssystem
Varenr. 60019870

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 136,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 60019870
Mærke Grohe
Passer til Bad
Type Håndbruser
EAN nummer 4005176444074

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt