• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Skynd dig og få 22% KB på alt

Skynd dig og få 22% KvartalsBonus på alt* inden søndag

Kildevand fra Denice

1 produkt

Afgræns Udvalg

Vælg filtre

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

Denice kildevand 0,5 L

God dansk kildevand til en rigtig god pris!

Varenr. 9800000

+ Pant B
fra 2,99 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage

Hold væskebalance oppe

Vand er en vigtig kilde til energi og en krop i balance. Faktisk anbefales det, at man drikker omkring 2 liter vand hver dag, og hvis man er fysisk aktiv, skal man drikke mere.

Når væskeniveauet er ude af balance, kan man opleve ubehag og træthed. Med en flaske vand er det nemt holde øje med, hvor meget væske man har indtaget på en dag, så man undgår dehydrering.

Ifølge udtrykket kærlighed og kildevand kan et par leve af blot vand og deres kærlighed til hinanden. Selvom det er forsimplet, er i hvert fald vand vigtigt for vores generelle velvære.

Forfriskende og praktisk

Vand på flaske er en praktisk løsning til travle kontorer og mødelokaler. Hav flaskerne på køl, så du altid kan tilbyde koldt vand til dine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hvis du vil sikre dig altid at have friskt, koldt vand til dine medarbejdere og samarbejdspartnere, er en drikkevandskøler også en smart mulighed. Her kan de selv fylde vandglas og -flasker med køligt postevand.

Vandet her på siden er uden brus, men du kan også få vand med brus og smag hos Lomax – find det under danskvand.

Kildevand vs. mineralvand

Der er typisk to slags vand på flaske: mineralvand og kildevand. Men hvad er så forskellen mellem de to?

Helt enkelt kan man kigge på de to ord. Hvad betyder kildevand? Det betyder vand fra en kilde. Og hvad betyder mineralvand? Det betyder vand med mineraler i. Dog stammer begge former for vand fra underjordiske kilde, så det er ikke nok.

Den største forskel er derimod mineralsammensætningen. Naturligt mineralvand har en fastsat mineralsammensætning, hvorimod kildevand kan have en svingende mineralsammensætning.

Det betyder, at mineralvand bliver testet i højere grad for at være sikker på, at bl.a. sammensætningen af mineraler og vandtemperatur ikke ændrer sig.

I Lomax’ udvalg af vand finder du både kildevand og mineralvand. Vi har vand på flaske fra både danske og udenlandske kilde.

Et spændende visitkort

Få printet virksomhedens logo og informationer på vandflaskerne, og giv dine kunder og samarbejdspartnere et praktisk visitkort, der gør, at de husker dig. Flaskerne skiller sig ud, og er en let måde at gøre flere mennesker bevidste om din virksomhed til f.eks. messer og andre større begivenheder.

Perfekt til kaffebrygning

Kaffe og vand er to essentielle elementer på både arbejdspladsen og i hjemmet. Og faktisk er det en god ide at brygge kaffe med kildevand i stedet for blot almindeligt postevand.

Det reneste kildevand har typisk en hårdhedsgrad på omkring 6, hvilket giver blødt vand. Og blødt vand er ideelt til at brygge den perfekte kop kaffe.

Kildevand har et meget lille indhold af især kalk i forhold til postevand, hvilket gør, at kaffe bliver meget frugtig i smagen – hvilket kaffeconnaisseurer beskriver som en helt særlig smagsoplevelse. Så prøv at brygge din næste espresso med kildevand.

Køb billigt kildevand online

Køb kildevand på tilbud hos Lomax, og opspar automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev på e-mail. Så får du besked om vores mange gode tilbud direkte i din indbakke.

 

Ofte stillede spørgsmål om kildevand

Kildevand er vand fra underjordiske kilde. Når et grundvandsmagasin bliver fyldt op, flyder vandet over og bliver synligt på jordoverfladen. Her skabes så en kilde af friskt vand fyldt med mineraler, der giver en dejlig smag. Når der er en konstant høj mængde af mineraler i vand, kan det kaldes mineralvand.

Kildevand indeholder ofte store mængder af calcium, magnesium, sulfat og jern. Det kan dog variere fra kilde til kilde, hvor mange mineraler der er i vandet, og hvor meget der er af hvert mineral.

Kildevand kan i udgangspunktet ikke blive for gammelt i en flaske. Hvis flasken er uåbnet, og vandet er rent fra producenten, kan det i princippet holde sig ubegrænset – også selvom der er en udløbsdato eller holdbarhedsdato på flasken. Dog kan plastflasker afgive en hengemt smag til vandet over tid.

Dansk kildevand kommer hovedsageligt fra Jylland. Omkring Brande er der en del kildevandsboringer, hvor de fleste producenter henter vand op til deres flasker.

Du kan købe kildevand hos Lomax, hvor vi har et bredt udvalg af flasker med enten kilde- eller mineralvand. Husk vi har også øl og sodavand, hvis du står og mangler noget til at slukke tørsten.