• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Osti Original Osteskærer, sort plast

Osteskærer i høj kvalitet med et behageligt håndtag

Osti Original Osteskærer

Med Osti Original får du en klassisk osteskærer, som går nemt igennem osten. Osteskærens skær er udført i højkvalitets rustfrit stål, med et håndtag i fødevarevenligt polypropylen plast. Dertil har osteskæren en udskiftelig streng, så den holder i lang tid og kan bruges igen og igen.

Osti Original har et robust og funktionelt design, som samtidig er tidløst og enkelt og går godt til ethvert ostebord. Du kan bruge den til at skære skiver i 2 forskellige størrelser, så du selv kan bestemme tykkelsen på dine osteskiver. Øverst har osteskæren en praktisk minigaffel, så du på hygiejnisk vis kan håndtere osteskiven uden at røre ved den.

  • Farve: Sort
  • Materiale klinge: Rustfrit stål
  • Materiale håndtag: Fødevarevenligt plast
Varenr. 3071767
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
43,69 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 3071767
Mærke Osti
Type Ostehøvle
EAN nummer 5701533103224

Produktenheder

Styk 1 styk
Æske 10 styk

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Niels Kuhlmann - 27. juli 2021
En ellers genial osteskærer, men den lille plasticdims i enden som giver mulighed for at skifte mellem tynde og tykkere skiver, samt til at løfte osteskiverne op, er lavet alt for ringe, den knækker for et godt ord og så er ideen med at skifte mellem tykke og tynde skiver ødelagt, og så er hele molevitten lige til at smide ud, det er for ringe. Den burde i det mindste være lavet af stål ligesom ostestrengen og så burde man kunne købe nye til udskiftning evt. kunne der følge en ny med i samme pakke som man får ostestrengene i, DET ville være god service.