• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Parker Jotter Waterloo Blue CT Kuglepen | M

Jotter Metal - det ikoniske design i høj metalkvalitet

Parker Jotter Waterloo Blue Chrome Trim

Står der Parker på din pen? Så har du et stykke sublimt håndværk med en stolt historie. I mere end 125 år har Parker skabt penne i international anerkendt topkvalitet. Penne som puster nyt liv i oplevelsen af at skrive. Designet er en udsøgt balance imellem form og funktion: tidløst og aldrig for meget. Dedikeret til kunne holde i generationer.

Jotter er den ultimativt mest populære model i Parkers sortiment. Den legendariske kuglepen findes i flere smukke farver, men det slanke og strømlinede design er der ikke blevet ændret på, i over 60 år. Det er en praktisk, raffineret og robust kuglepen med en exceptionel holdbarhed og lethed. Den ikoniske klips med 3 pile sætter prikken over i’et, og gør designet nemt at genkende. Klipsen gør desuden Parker Jotter til et oplagt valg til dig, som har brug for en professionel kuglepen når du er på farten eller til møder.

Alle Jotter penne skriver med Parkers særlige blæk med Quinkflow teknologi. Det giver en glidende, ren og konsistent skriveoplevelse.

Parker Jotter Waterloo Blue Chrome Trim er en udsøgt model i to smukke farver som elegant komplimenterer hinanden. Pennens unikke design bliver fuldendt af klipsen, som er fremstillet i højglanspoleret stål. Klipsen er desuden indgraveret med de karakteristiske 3 Parker pile.

  • Model: Parker Jotter Waterloo Blue Chrome Trim Ballpoint Pen
  • Type: Kuglepen
  • Leveres med 1 stk. Parker Quink blå medium kuglepen refill
  • Leveres i flot gaveæske
Varenr. 3775050
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1,0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
143,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 3775050
Mærke Parker
Type Kuglepenne
Skriftfarve Blå
Farve Blå
Producentvarenr. 1953191
EAN nummer 3501179531915

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt