• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Parker Jotter XL Monochrome CT Kuglepen | M | Guld

Jotter Metal XL - ikonisk design til dig som synes den originale Jotter er for tynd at holde på

Parker Jotter XL Monochrome Chrome Trim

Står der Parker på din pen? Så har du et stykke sublimt håndværk med en stolt historie. I mere end 125 år har Parker skabt penne i international anerkendt topkvalitet. Penne som puster nyt liv i oplevelsen af at skrive. Designet er en udsøgt balance imellem form og funktion: tidløst og aldrig for meget. Dedikeret til kunne holde i generationer.

Jotter er den ultimativt mest populære model i Parkers sortiment. Den legendariske kuglepen findes i flere smukke farver, men det slanke og strømlinede design er der ikke blevet ændret på, i over 60 år. Det er en praktisk, raffineret og robust kuglepen med en exceptionel holdbarhed og lethed. Den ikoniske klips med 3 pile sætter prikken over i’et, og gør designet nemt at genkende. Klipsen gør desuden Parker Jotter til et oplagt valg til dig, som har brug for en professionel kuglepen når du er på farten eller til møder.

Alle Jotter penne skriver med Parkers særlige blæk med Quinkflow teknologi. Det giver en glidende, ren og konsistent skriveoplevelse.

Parker Jotter XL er den geniale videreudvikling af den Jotter, som du allerede kender. Med det blotte øje kan det være svært at se forskel, men Jotter XL er faktisk både længere og lidt bredere end den originale Jotter. Pennene passer især godt til dig som har en stor hånd, eller til dig som synes, at den originale Jotter er tynd eller spinkel at holde på.

Parker Jotter XL Monochrome Chrome Trim er en udsøgt model, med en krop i rustfrit stål og en top i højglas rustfrit stål. Pennen er helfarvet således, at både kroppen, toppen og clipsen har det samme udtryk. Klipsen er desuden indgraveret med de karakteristiske 3 Parker pile.

  • Model: Parker Jotter XL Monochrome Chrome Trim Ballpoint Pen
  • Type: Kuglepen
  • Farve: Guld
  • Leveres med 1 stk. Parker Quink blå medium kuglepen refill
  • Leveres i flot gaveæske
Varenr. 60088592
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
218,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 60088592
Mærke Parker
Type Kuglepenne
Skriftfarve Blå
Farve Guld
EAN nummer 3026981227547

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 50 styk

Bedøm produkt