• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Waterman Expert Metal & Blue CT Kuglepen | M

Expert - traditionelle penne med et moderne twist og helt igennem ambitiøse designs

Varenr. 60122200
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
1.123,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage

Eksklusiv og komfortabel pen i smuk, blå farve

I mere end 100 år har Waterman produceret skriveartikler i særklasse. På Exposition Universelle i Paris i 1900 vandt Waterman den største hædersbevisning ”gold medal of excellence”. Pennene produceres i Frankrig og har siden starten været designet med Paris som udgangspunkt. Byens enorme, kulturelle rigdom og litterære historie er den primære inspiration i Watermans funktionalitet og design – med den parisiske tidløshed i højsædet.

Expert-serien fra Waterman er ekstraordinære skriveredskaber pakket ind i ambitiøse og stærke designs. Expert repræsenterer et pennedesign, som både indeholder elementer af moderne og traditionel karakter. Alle penne i serien er håndlavede i Frankrig og udført med en lang række eksklusive overflader og detaljer.

Kuglepennen er en del af Watermans L’essence du Bleu-kollektion – penne i en maritim, blå farve, der er lige i Watermans ånd. Den blå farve er fredfyldt og rolig og fyldt med kreativt potentiale, og den er essensen af det, der definerer Waterman: selvtillid, passion og en masse fransk savoir-faire. Hætten på pennen, der er belagt med palladium, er indgraveret med et bølget mønster, inspireret af Seine floden. Spidsen giver en flydende og fejlfri streg, som tørrer hurtigt, shvilket er med til at skabe en optimal skriveoplevelse. Pennen er fremstillet i Frankrig og samlet i hånden, så du er garanteret en fransk pen af allerhøjeste kvalitet.

  • Model: Waterman Expert Metal & Blue Chrome Trim Ballpoint Pen
  • Type: Kuglepen
  • Stregtykkelse: Medium
  • Leveres med 1 stk. Waterman blå kuglepensrefill
  • Leveres i flot gaveæske

Produktdetaljer

Varenr. 60122200
Mærke Waterman
Type Kuglepenne
Skriftfarve Blå
Farve Blå
EAN nummer 3026981664663

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 25 styk

Bedøm produkt