• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
 

Hæftepistoler

En hæftepistol er et robust, kraftfuldt og godt værktøj, som gør det nemt at hæfte materialer sammen. Værktøjet bliver brugt til møbelpolstring samt fastgørelse af lofter, isolering og plast på byggepladser, da det ubesværet skyder klammer igennem både lette og hårde materialer. I Lomax’ sortiment finder du nemt en god hæftepistol til dine behov. Læs mere

3 produkter

Afgræns Udvalg

Vælg filtre

5%
Bonus
Rapid 23E hæftepistol helt i stål
Rapid Pro R23E Hæftepistol

Perfekt redskab til fastgørelse af forskelligt materiale

Varenr. 6411870
fra 511,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage
5%
Bonus
Rapid Pro R33E Hæftepistol
Rapid Pro R33E Hæftepistol

Kraftfuld og robust hæftepistol til professionel brug

Varenr. 60002760
fra 723,75 kr. inkl. moms
Levering: Leveringsdato undersøges
5%
Bonus
Rapid 13E hæftepistol i slagfast ABS
Rapid R13E Hæftepistol.

Let og brugervenlig hæftepistol med ergonomisk håndtag

Varenr. 6411860
fra 336,25 kr. inkl. moms
Levering: 28-06-2022

Til hverdagens gør-det-selv-projekter

En hæftepistol er en vigtig del af den fuldendte værktøjskasse. Den er en kraftfuld medhjælper, som sørger for at hæfte materialer tæt sammen. Pistolen kan bruges til dekorationsprojekter, hvor plakater, pyntegenstande eller andre dekorative elementer skal sættes fast på hårde overflader. Den kan også bruges til polstring af møbler, så stole og sofaer kan ombetrækkes med pæne tekstiler på hårdt træ.

Hæftepistolen kan også bruges til større byggeprojekter. Når byggepladsen skal gøres klar med plastbeskyttelse, så kan pistolen bruges til hæfte plasten ordentlig fast. Til montering af tæpper, tagpap eller isolering er hæftepistolen også den oplagte makker. Hæftepistoler er kraftfulde og effektive, og de fleste modeller er også meget brugervenlige. Husk også at få de helt rigtige klammer med til pistolen.

Håndholdt værktøj

I Lomax’ sortiment finder du håndholdte hæftepistoler, som kræver manuel betjening. Værktøjerne kræver hverken batterier eller anden form for strøm. Derfor skal der ikke kobles ledninger, kabler eller andet elektrisk til – det kræver kun lidt håndstyrke at trykke klammerne ind igennem materialerne. Det betyder også, det er nemt at finde en lille hæftepistol, der passer til værktøjskassen.

Hvis du får brug for lidt ekstra styrke til at skyde klammerne ind, så kan det være nødvendigt med en hæftepistol, der bruger trykluft. Heldigvis kan du også finde den type værktøj i Lomax’ sortiment under trykluftværktøjer.