• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 
Logo

Elfa opbevaringssystem

Elfa er et genialt opbevaringssystem, der opfylder mange behov for opbevaring. Det giver mulighed for fleksibel indretning, der let kan møbleres om og som kan anvendes på kontoret, lageret, i butikken og mange, mange andre steder.

Elfa – væghængte produkter der giver mange muligheder

Væghængte produkter er grundlaget i det smarte opbevaringssystem, som giver dig mulighed for at skræddersy din egen løsning. Produkterne er yderst robuste og slidstærke og vi giver 10 års garanti.

Elfa opbevaringssystem består af tre forskellige linjer – Elfa Sparring, Elfa Classic og Elfa Classic Décor – der hver giver unikke opbevaringsmuligheder og måder at indrette sig på.

Elfa

ELFA SPARRING – vægskinnesystem

Elfa Sparring er et vægskinnesystem bestående af en vægskinne med 3 skruehuller, der nemt fastmonteres på væggen. Skinnen skrues direkte på væggen, og du behøver dermed ikke andre grundmoduler, såsom en bæreliste, for at komme i gang med at indrette din opbevaringsløsning.

Simpel og genial opbevaringsløsning til organisering af rum med specielle mål

Løsningen er mere permanent opstillet end hængesystemet, og sikrer dig høj stabilitet. Vægskinnesystemet fra Elfa Sparring er den ideelle løsning, hvis du skal montere langs en skrå væg eller hvis der er hindringer på væggen du skal arbejde udenom. Vægskinnesystemet er også praktisk, hvis det skal placeres et sted, hvor den er udsat for hårde stød, f.eks. på et lager tæt på arealer med køretøjer.


Elfa Classic – hængesystem

Hængeskinnen er et grundmodul i Elfa Classic hængesystemet, der i kombination med bærelisten giver dig forudsætningerne til, at komme i gang med at indrette dit Elfa opbevaringssystem. Det væghængte system er meget nemt at sætte op. Det eneste der skal skrues op på væggen er bærelisten. Derefter er alt andet klar til enten at hægtes eller klikkes på, til du både har en smart og praktisk opbevaringsløsning.

Fleksibel og genial opbevaringsløsning til ethvert behov – aktuelle som nye

Hængesystemet er fleksibelt. Hængeskinnen hægtes på bærelisten uden brug af værktøj og kan nemt flyttes til siderne. Sæt så mange hængeskinner på som du har brug for, men regn med 60-90 cm afstand mellem hver hængeskinne afhængig af dit behov.

Mulighederne for at indrette er mange, og systemet er derfor egnet til mange formål, uanset om det er til kontoret, butikken, lageret eller mange andre steder.


Elfa Classic Décor – eksklusivt design

Elfa Classic Décor er den eksklusive linje med ægte træ, der fremhæver fornemmelsen af luksus. Med Décor får du alt det du også får fra Elfa Classic – bare endnu mere lækkert. Du får dermed det smarte Elfa Classic hængesystem, der i kombination med bærelisten giver dig uanede muligheder for at indrette lige det opbevaringssystem du foretrækker. Det eneste der skal skrues op på væggen er bærelisten.

Eksklusiv løsning i ægte birketræ til den kræsne, der har øje for finesse

Med Elfa Classic Décor får du som sagt lidt mere luksus. Décor hylden og -listen er designet med en eksklusiv finish til, at give det flotteste udtryk og gøre et imponerende indtryk. Det luksuriøse udseende er skabt i birketræ og løfter med sine flotte afrundede kanter helhedsindtrykket af din opbevaringsløsning.