• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot
Vi holder åbent og leverer som normalt med dag til dag-levering både til virksomheder og privatadresser.
Vi holder åbent og leverer som normalt med dag til dag-levering både til virksomheder og privatadresser.
Logo

Når kvalitet, design og ergonomi smelter sammen


Ergonomi

HÅG filosofi – ergonomi

Dynamisk ergonomi – opnå den perfekte balance

En HÅG-stol er med til at holde din krop i balance på en naturlig måde. Alle HÅG-stole er designet til at følge din krops bevægelser, så du hele tiden sidder godt.

Bevægelse og variation

Vi mennesker er ikke skabt til at sidde stille, men til at bevæge os.

Bevægelse er med til at styrke kroppen og derfor er det vigtigt også at holde sig i bevægelse mens man sidder og arbejder samt at variere sine siddestillinger. Når vi sidder og arbejder ”glemmer” vi dog ofte alt om, hvordan vi har placeret vores ben, hvilket går ud over hele kroppen. I den forbindelse er HÅG-stole perfekte, da de inviterer til bevægelse og dermed sørger for varierende siddestillinger.

Perfekt balance

At være i balance skaber et godt udgangspunkt for bevægelse.

Det handler om give kroppen mulighed for bevægelse og variation mens man sidder, så man kan opnå den perfekte balance. I den forbindelse er en Balanceret Bevægelsesmekanisme og brugervenlige betjeningsgreb til at indstille stolen individuelt en vigtig faktor. Når først man har fundet balancen og indstillet stolen, er det kroppen der styrer stolen og bestemmer hvornår du skal sidde stille eller bevæge dig.

Den Balancerede Bevægelsesmekanisme er særtegnende for HÅG-stole. På en HÅG-stol vipper sædets forkant op, når man læner sig bagud, og ned, når man læner sig frem. Dette er med til at øge blodgennemstrømningen i hele kroppen og dermed øge produktiviteten og give mere energi.


HÅG filosofi – miljø

Miljø – HÅG går foran inden for bæredygtighed

Scandinavian Business Seating, som er producent af HÅG-stole tager miljøpåvirkninger fra materialer og processer meget alvorligt. Her tror man på vigtigheden af at være bæredygtige og at være med til at inspirere andre til at ændre deres adfærd.

Sådan skåner HÅG-stole miljøet

HÅG-stole er et gennemtænkt produkt både når det kommer til kvalitet, design, ergonomi og miljø. HÅG-stole er fremstillet i materialer af lavere vægt for at nedbringe mængden af anvendt materiale samt af færre materialer og materialetyper for at nedbringe mængden af blandt andet emballage og transport.

Derudover er HÅG-stole fremstillet af kvalitetsmaterialer for at reducere CO2-udledningen. For at mindske udnyttelsen af verdens begrænsede ressourcer er HÅG-stole fremstillet i fantastisk design med lang produktlevetid, hvilket mindsker behovet for hyppig udskiftning af en ny stol.

HÅG skaber dermed mere med mindre.

Miljø

Håg kontorstole

Vores sortiment af HÅG kontorstole består af et unikt udvalg af arbejdsstole og mødestole af virkelig høj kvalitet i fantastisk design.

Vores sortiment af arbejdsstole som kan justeres består af HÅG SoFi, HÅG H09, HÅG H04, HÅG Capisco, HÅG Capisco Puls -White Edition og sortimentet af mødestole består af HÅG H09 meeting, HÅG H04 Communication, HÅG SoFi Communication.

Med en HÅG kontorstol er du sikret en ergonomisk kontorstol, hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet, design eller ergonomi. Tværtimod. Med en HÅG kontorstol smelter kvalitet, design og ergonomi sammen til perfektion og samtidig er der tænkt på miljøet og bæredygtigheden i produktionen af stolene.

Kort sagt sætter HÅG kontorstole nye standarter for kvalitet, design og ergonomi. Vil du vide mere, så klik ind og se de forskellige HÅG modeller og læs mere om produkterne.

Sidder du stadig og tvivler på, om en HÅG stol er en stol for dig eller dine medarbejdere? Vi har listet 6 gode grunde til, at din krop fortjener og vil takke dig for at vælge lige netop en HÅG kontorstol

  • Holder din krop i balance
  • Bruger kroppens bevægelser til at skabe gode siddestillinger
  • Gør det mere udholdeligt at sidde ned i mange timer om dagen
  • Er af virkelig høj kvalitet
  • Har et fantastisk design
  • Bidrager til at værne om miljøet