• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 
Logo

LUCTRA®- belysning der passer til dit indre biologiske ur

LUCTRA® er det første biologiske LED lampesystem til arbejdspladsen. De højteknologiske LED lamper er designet til at levere kvalitetslys, der simulerer den naturlige lysforandring i løbet af dagen. Lamperne er optimeret efter menneskets indre biologiske ur og kan tilpasses den enkelte brugers personlige belysningsrytme og behov. Alt sammen med fokus på at øge brugerens velvære og præstationsevner på arbejdspladsen.

LUCTRA® lamperne er kvalitetslamper med et stilrent design, der tilbyder høj lysintensitet, enestående lysfordeling, lavt strømforbrug og unikke muligheder for justering af lysintensitet og farve vha. det intelligente VITACORE® system. LUCTRA® systemet er mere end blot lys til arbejdspladsen.

Fold-selv hare

Styr lyset med din smartphone

Derudover er Pro lampen udstyret med to integrerede USB udgange til opladning af elektronik og har en indbygget boost-funktion, der for en kortere periode giver højintensivt og ekstra skarpt lys.

Lampen er yderst robust og fås i farverne Alu, sort og hvid, samt to forskellige designs: Det geometriske design kaldet Linear og det mere organiske Radial design.

App grafik

Perfect daylight

Lys har en stor påvirkning på mennesker. Både for hormonproduktionen i kroppen og den personlige biologiske rytme der findes i alle mennesker. Dagslys synkroniserer vores indre rytme med det naturlige forløb af dagen, men i det moderne samfund tilbringer vi størstedelen af vores tid indendørs og for lidt tid i dagslys, som menneskekroppen ellers er tilpasset til.

LUCTRA® lamperne er bygget op om konceptet PERFECT-DAY-LIGHT: Tanken om lys i arbejdsmiljøet der tilpasser sig den naturlige lysforandring i løbet af dagen, men samtidig også efter den enkelte brugers behov.

Belysningsbehov i løbet af arbejdsdagen

Ur

Indvirkning af biologisk lys

Hovedet