• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Multicopy

Ultrahvidt papir med grøn samvittighed

Multicopy er et hvidt, miljømærket papir af høj kvalitet, som er velegnet til alle kontormaskiner; laser, inkjet, kopiering og fax. Grundet den høje opacitet (ugennemsigtighed) er det muligt at lave dobbeltsidet udskrift i god kvalitet.

Multicopy fås i tre varianter: Original, Zero og Presentation

Multicopy
fsc
ecolabel
Svanemærket
fsc
Carbon
ECF

Få det perfekte resultat med papir fra Multicopy

Med printerpapir fra Multicopy får du papir af allerhøjeste kvalitet og med en fantastisk hvidhed. Er du i tvivl om, hvorvidt Multicopy kopipapir virkelig er bedre end så meget andet papir? Papir fra Multicopy bærer en ColorLok label, hvilket betyder, at printerpapiret er af allerhøjeste kvalitet, er blevet testet på mange forskellige printere med et suverænt resultat. ColorLok teknologien sikrer også en hurtigere tørring samt at farven holder. CorlorLok er dermed din garanti for, at du har købt kopipapir af topkvalitet.

Colorlok logo

Skån miljøet med Multicopy kopipapir

Hvad enten du skal bruge printerpapir privat eller i virksomheden kan det hurtigt løbe op i rigtig meget papir, hvilket er med til at belaste miljøet. Ved at vælge Multicopy kopipapir kan du få papir i topkvalitet og samtidig skåne miljøet. Produkter fra Multicopy bliver fremstillet på en måde så CO2 udslippet bliver holdt på et minimalt niveau. Derudover er produkter fra Multicopy og indpakningsmaterialet 100 % genanvendeligt.