• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
Nilfisk blev grundlagt af Peder Andersen Fisker i 1906 på et værksted i København. Siden da er virksomheden blevet en af de førende producenter på verdensplan inden for professionelt rengøringsudstyr. Nilfisk er især kendt for deres støvsugere og gulvaskemaskiner. Nilfisks produkter er både populære i det private hjem såvel som hos virksomheder. 

Nilfisk

Nilfisk er blandt de bedste brands, når det kommer til rengøringsprodukter. Du kan finde alt fra gulvrengøring til højtryksrensere og støvsugere. Nilfisks produkter er designet med største omtanke, og der er både taget hensyn til ergonomi og miljø, uden at gå på kompromis med hverken ydeevne eller resultat. Derudover er apparaterne også støjsvage, kompakte og brugervenlige, perfekt til både privat- og erhvervsmæssigt brug.

Innovation i højsædet

Brandet Nilfisk repræsenterer alt indenfor innovativ rengøring, og møder markedets skiftende behov med smarte og banebrydende produkter og løsninger. Nilfisk lægger meget stor vægt på at deres produkter er fremstillet i højeste kvalitet. Det er samtidig med, at de holder fokus på fleksibilitet, så rengøringen både overstås hurtigt og effektivt.

Et bredt udvalg hos Lomax

Lomax har et bredt udvalg af Nilfisks produkter til gode priser. Med Nilfisks mange egenskaber, er de et oplagt valg, når der eksempelvis skal købes en ny støvsuger. Bestil nu, og vi leverer dine varer hurtigt og nemt.