• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 
Oki logo

OKI printere

Når det kommer til innovative printteknologier i høj kvalitet er OKI foregangsmænd.

OKI har et sortiment bestående af prisbelønnede produkter og løsninger, der gør det muligt for virksomheder at printe skarpe og levende billeder.

Mangler du hjælp til at få overblikket over dit printbehov kan OKI og Lomax også hjælpe dig med det.

Når du kender dit forbrug og behov kan du træffe kvalificerede beslutninger omkring hvilken printer du har behov for.

Erfaring viser, at der ofte er op til 30 % at spare på dit samlede forbrug af print og kopi. Desuden får du altid 3 års garanti, hvis du husker at registrere dit køb.

Intro
Forbrugsstoffer

OKI forbrugsstoffer

Alle OKIs forbrugsstoffer er designet til at møde de højeste standarder og krav, eller OKI multifunktionsprinter leveres der dybe, mættede farver og knivskarpe sort/hvide print – altid med særlig fokus på at sikre maksimal ydeevne, lang holdbarhed og lave driftsomkostninger. på OKIs produkter og sørge for altid at købe dine originale OKI-forbrugsstoffer fra en autoriseret OKI-forhandler.

Blæk & toner

OKI Smart solutions

Med OKI Smart solutions er du sikker på at få optimalt udbytte af din printer eller multifunktionsprinter.

Sendys Explorer software kan sammen med din OKI printer eller multifunktionsprinter forberede dig på fremtidens udfordringer.

Udskriv nemt ethvert dokument, der er blevet scannet eller hentet fra skyen, direkte fra panelet på en multifunktionsprinter-enhed, en smartphone, en tablet eller via webinterface.

Scan dine dokumenter ind og gør dit fysiske arkiv mindre, genfind dokumenterne via OCR, tilgå dokumenterne uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken enhed du bruger. Brugergodkendelse sikrer at fortrolige dokumenter forbliver fortrolige, og det bliver muligt at monitorere enkelte brugere og afdelingers printforbrug.

OKI