• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Læhegn

Nyd den danske sommer i læ for vind og vejr med et læhegn på terrassen. Hos Lomax kan du bl.a. finde læhegn med blomsterkasse og foldevæg i rattan. Med et læhegn skaber du både læ for vinden og hygge i haven. Læs mere

5 produkter

Afgræns Udvalg

Vælg filtre

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

Plus Cubic Blomsterkasse 87x50x155 cm, Gråbrun

Moderne og flytbar blomsterkasse i trykimprægneret fyr - Med espalier

Varenr. 3564520
fra 1.561,25 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 8-10 hverdage
Plus Cubic Blomsterkasse 87x50x155 cm, Sort

Moderne og flytbar blomsterkasse i trykimprægneret fyr - Med espalier

Varenr. 3564510
fra 1.561,25 kr. inkl. moms
Levering: 18-09-2020
Plus Cubic Blomsterkasse 87x50x130 cm, Sort

Moderne og flytbar blomsterkasse i trykimprægneret fyr - Med espalier

Varenr. 3564487
fra 1.323,75 kr. inkl. moms
Levering: 18-10-2020
Støttefod til Plus trend foldevæg, 5 stk.

Galvaniseret støttefod til læhegn

Varenr. 80032600
fra 223,75 kr. inkl. moms
Levering: 30-10-2020
Plus Cubic Blomsterkasse 87x50x130, Gråbrun

Moderne og flytbar blomsterkasse i trykimprægneret fyr - Med espalier

Varenr. 3564488
fra 1.323,75 kr. inkl. moms
Levering: 18-10-2020

Foldevæg

Har du brug for et læhegn omkring din terrasse, kan en foldevæg anbefales. Et læhegn, der er foldbart, er nemt og fleksibelt i brug, og kan nemt monteres på en væg eller stolpe, så du hurtigt kan få et læ i haven eller på terrassen. 
Foldevæggene fremstillet af naturproduktet rattan er vedligeholdelsesfri. Samtidig er de nemme at håndtere, når de skal sættes op.

Læhegn med plantekasse

Ved at vælge et læhegn med en plantekasse, kan du bruge læhegnet som et dekorativt element på dine udendørs arealer. Brug plantekassen til smukke blomster og planter, der kan kravle op af den indbyggede espalier. På den måde får du et levende og flytbart læhegn. 
Læhegn med blomsterkassen og espalier kommer med hjul. Det gør den nem at flytte, så den kan bruges som både læhegn, op af en væg eller som opdeler på terrassen, i gårdhaven eller på altanen. Suppler evt. med nogle af vores andre smarte plantekasser

Skab diskretion med læhegn

Et hegn er ikke kun praktisk til at skabe læ for vinden. Hegnet er også en god måde at afskærme din have eller terrasse, hvis du ikke har et permanent hegn/hæk omkring din grund. Ved at opsætte et læhegn, kan du få mere privatliv, når du er udenfor.

Billigt læhegn til haven

Der findes mange læhegn på markedet, og det er også muligt at finde en billig løsning i god kvalitet. 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en e-mail, når vi har tilbud. 
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus, på minimum 5% af værdien på dit køb, hver gang du handler i Lomax. Læs mere om KvartalsBonus her.

Vedligeholdelsesfrit læhegn

Hos Lomax forhandler vi læhegn, der ikke kræver vedligehold. Kig efter vores læhegn i rattan, som kan tåle at stå ude året rundt. Hvis læhegnet bliver beskidt, kan det tørres af med en våd klud. 
Vores læhegn i FSC certificeret træ, er fremstillet af trykimprægneret træ og galvaniseret stål. Læhegnet kan stå ude hele året og vil med tiden få en flot patina.

Hvilket læhegn skal man vælge?

Når du vælger et læhegn til din have, vil du opleve, at der findes flere forskellige typer. Hvis du er i tvivl om, hvilket hegn, der er det rette til din terrasse, er her nogle spørgsmål, der kan hjælpe dig på rette vej.


Hvis du gerne vil kunne flytte rundt på dit læhegn uden at hive værktøjskassen frem, er et læhegn med hjul en god idé. Hjulene gør det nemt og hurtigt at flytte på hegnet, når du har brug for det. 
Er der derimod et behov for en mere permanent løsning, er et foldehegn en god måde at få læ på terrassen. Hegnet er nemt at sætte op og kan foldes sammen, når det ikke er i brug.

Kan et læhegn tåle regn?

Et læhegn er bygget til at stå ude året rundt. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt det kan tåle regn. Hvis du har et læhegn der rulles ud, anbefales det, at man først ruller det ind igen, når dugen er tør.