• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Comfort kantinestol hvid med krom stel

Kantinestol i hvidlakeret formspændt finer

Kantinestol i et klassisk design

Comfort kantinestolen er fremstillet af 11 lag formspændt finer, der efterfølgende er lakeret med en strukturlak, som gør at man stadig kan ane årerne i stolens skal. Stolen kan bestilles i enten sort eller hvidlakeret, begge har kromstel. Stolen er designet, så den passer perfekt sammen med Comfort kantinebordet, men er også ideel som ekstra stol i virksomheden.

Kantinestolen kan stables op til 6 stk. for at spare plads, når den ikke er i brug. Stolen er nem at rengøre, giver en god fjedrende siddekomfort og er derfor velegnet til både kantiner og konferencelokaler. 

Specifikationer:

  • Stabelbar op til 6 stk.
  • Mål i cm: H85xB42xD44
  • Siddehøjde: 45 cm
  • Kraftig kvalitet
  • Farve: Hvid med kromstel
  • Lette at samle

 

Varenr. 8105630
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
498,75 kr. inkl. moms
Levering: 20-07-2022 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 8105630
Mærke Lomax
Type Kantinestole
Materiale Finér
Farve Hvid
Stabelbar Ja
Sædehøjde 45 centimeter
Bredde 42 centimeter
Mål H85xB42xD44 centimeter
EAN nummer 5713670006207

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 4 styk

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Thomas - 08. januar 2019
Så ringe en stol, at den er helt uden for kategori. Skulle ikke engang have bare en enkelt stjerne. En medarbejder satte sig , hvorved hele sædet rykkede sig løs fra stellet og han endte på gulvet. Stolen er simpelthen konstrueret forkert. Og, allerede da vi samlede dem, kunne vi se og høre, at der var noget galt. Fik hurtigt 16 nye af samme slags fra Lomax, men tre af disse stole knækkede i ryggen, da en voksen mand på 85 kg satte sig på dem - helt stille og roligt og uden at læne sig bemærkelsesværdigt meget tilbage. Så de er enten kørt på lossepladsen eller røget retur til Lomax.
Af Allan Bruun - 02. november 2012
Jeg fik først 6 stole. De revnede alle i sæderne. Efter at have reklameret fik jeg 6 nye. De var anderledes og lidt kraftigere i trætykkelsen i sædet. Efter at have brugt dem meget lidt, er en af dem revnet på overkanten af ryggen. De står i et opvatmet lokale og det burde ikke ske. Stolene er udmærkede at sidde i, men bliver dog bedre med en sædehynde.