• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Skynd dig og få 22% KB på alt

Skynd dig og få 22% KvartalsBonus på alt* inden søndag

Aflastningsstole fra Ergo

1 produkt

Afgræns Udvalg

Vælg filtre

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

Sun-Flex Active, 62-71 cm

En aktiv stol som styrker kroppen

Varenr. 80064250
styk a 2.123,75 kr. inkl. moms

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1,0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1,0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Læg i kurv
Levering: Forventet 5-7 hverdage

Styrk din krop mens du arbejder

En aflastningsstol gør meget godt for din krop. I vores sortiment kan du finde stole der, ud over at aflaste, bidrager til en mere aktiv krop. Det kan f.eks. være i form af mere styrke i ryg- og mavemuskler. Hvis du vælger en balancestol eller ergonomisk stol, vil du opleve, at du bliver opfordret til at variere din sidestilling samtidig med, at du bliver mere aktiv og derved forbedrer din blodcirkulation. 

Stort udvalg af balancestole

En balancestol er en god stol at have på kontoret, når kroppen skal aflastes. Når ryggen og benene bliver trætte eller ømme, kan du bruge balancestolen til at aktivere din krop, mens du arbejder. Når du benytter denne type stol, får du nemmere ved at opretholde en korrekt kropsholdning. Det aflaster din ryg og dine fødder, og du øger samtidig din blodcirkulation.

Knæstole til en aktiv sidestilling

Knæstolen er en populær stol til aflastning på kontoret. Den er behagelig at sidde på, og du får aflastet din ryg og aktiveret dit blodomløb, når du bruger en knæstol.

Stolen kan selvfølgelig tilpasses i højden, så den passer til dig og ikke mindst højden på dit skrivebord. Når du sidder i stolen, vil du opleve, at du styrker din ryg og dine mavemuskler på grund af den aktive siddestilling. Brug knæstolen som et supplement til din almindelige kontorstol.

Ergonomiske stole til aflastning fra Håg

Vores ergonomiske stole fra Håg er velegnede som aflastning ved siden af din almindelige kontorstol. Brug den derfor som et supplement i løbet af din arbejdsdag, så du holder din krop i gang. Stolene kan justeres i sædehøjde, sædedybde og ryghøjde. På den måde kan du sikre dig, at stolen er tilpasset til dit behov. 

Billige aflastningsstole

Hos Lomax har vi altid et udvalg af billige aflastningsstole, balancestole, knæstole m.m. Find et godt tilbud på en billig ergonomisk stol her på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag e-mails med vores mange gode tilbud f.eks. når vi har tilbud på aflastningsstole.

Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.

Bedre arbejdsmiljø med aflastning

Når man sidder ved et skrivebord i mange timer, kan man hurtigt komme i en dårlig sidestilling. Det kan betyde problemer med f.eks. ryg, albuer, skulder, håndled og knæ. Og faktisk kan det ende ud i alvorlige problemstillinger, som kan gøre det svært at gennemføre en almindelig arbejdsdag. Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv og dine medarbejdere. 

Der er heldigvis flere måder, hvorpå man kan sikre en god arbejdsstilling og et sundt arbejdsmiljø. Vi har samlet nogle gode råd herunder: 

  • Sørg for en god kontorstol, som giver den rette støtte og kan justeres.
  • Lav afveksling i løbet af dagen, ved at bruge en ergonomisk stol til aflastning.
  • Stå op i løbet af dagen, når det er muligt, mens du arbejder.
  • Hold pauser, hvor du går en lille tur eller laver små øvelser, som sætter gang i kroppen.

Ved at holde dig i gang i løbet af dagen, får du gang i din blodcirkulation, og du mindsker belastningen på de forskellige muskelgrupper. 

Vælg den rette stol til aflastning

Der findes mange forskellige typer stole til aflastning, og det kan være en jungle at finde den, der passer bedst til din arbejdsdag. Først og fremmest er det en god idé at gøre sig overvejelser omkring, hvilke muskelgrupper du har brug for, bliver aflastet. Der er nemlig forskel på, om det er din ryg eller ben, der bliver trætte af de mange timer i en kontorstol. 

Hvis det er din ryg, som driller dig, kan det være en fordel at tage et kig på stole uden ryglæn. Her bliver du tvunget til at sidde i en korrekt stilling med din ryg, så du ikke får ondt i f.eks. din lænd. Hvis du gerne vil holde gang i kroppen og blodcirkulationen, kan en balancestol hjælpe dig godt på vej. 

Du kan læse mere om stolene i produktbeskrivelserne, og blive klogere på hvad de kan gøre godt for dig og din arbejdsdag. 

Hvor længe kan man bruge en aflastningsstol?

Der er ikke en specifik tidsangivelse for, hvor længe du bør bruge en stol til aflastning. Fælles for de forskellige ergostole i vores sortiment er, at de ikke er beregnet til at blive brugt en hel arbejdsdag. De er udelukkende tiltænkt brug i kortere perioder, når der er brug for aflastning i løbet af dagen. 

Hvis du går til en behandler, f.eks. fysioterapeut eller kiropraktor, kan du helt sikkert få mere vejledning om, hvor meget du skal bruge din stolt i løbet af dagen.