Værdiskab PaperStar Pro 4,1490x686x463 mm,Nøglelås

Klasse I godkendt og 60 minutters brandsikker opbevaring

Værdiskab PaperStar Pro 4, Brandsikkert, Rød klasse
Særdeles stærkt værdiskab som både er sikkehedsgodkendt i Klasse I og godkendt brandsikkert til P60. Derfor er værdiskabet særdeles velgnet til virksomheder og privatpersoner, der stille høje krav til brand- og indbrudssikker opbevaring af dokumenter, uerstattelige værdier og kontanter i følge forsikringsselskabernes beløbsgrænser.

Konstruktion
Kompakt og tung konstruktion med tykke vægge, dør og solide rigler både lodret og vandret. Udstyret med en dobbelt beskyttende låsemekanisme, som slår til i tilfælde af angreb på skabet og går det endnu mere besværligt at bryde ind. Skabet har udvendige hængsler og døren kan åbnes 180°. Bygget med en speciel forsegling rundt langs døråbningen som kan udvide sig og beskytter mod brandgasser og brandslukningsvand.

Tyverisikring
Værdiskabet er testet og forsikringsgodkendt i klasse I indbrudstest efter den Europæiske Standard EN 1143-1. Dette svarer til Skafor Rød-klasse. Rent praktisk betyder det, at skabet kan modstå angreb med mekaniske værktøjer i mere end 40 effektive minutter.

Skabet er derfor meget indbrudssikkert og er godkendt til opbevaring af kr. 40.000 u/alarm og kr. 80.000 m/alarm.

Brandsikring
Testet og godkendt af det internationale Europæiske testinstitut Braunschweig til 60 minutters brandsikker opbevaring af papir (P60). Det betyder, at dokumenter er sikre i en kraftig brand med meget høje temperaturer i en hel time - Uden at selvantænde og brænde.

Fastboltning
Skabet er forberedt for fastboltning i gulv. Ved en vægt under 250 kg kræver mange forsikringsselskaber, at skabet fastboltes til en fast bygningsdel, af en forsikringsgodkendt montør, for at opnå forsikringsdækning. Bolte medfølger.

Lås
Leveres med en højsikkerheds dobbeltkams nøglelås og 2 tilhørende nøgler.

Specifikationer:

  • Tysk top-kvalitet til en stærk pris
  • Udv. HxBxD: 1490x686x463 mm
  • Indv. HxBxD: 1375x574x294 mm
  • Kapacitet: 241 liter
  • Antal hylder: 3 stk.
  • Plads til 28 ringbind.
  • Farve: Antracit
  • Vægt: 400 kg

Produktdetaljer

Varenr. 8196610
Mærke Format
Sikkerhedsklasse Klasse I (Rød skafor)
Brandsikring Ja
Kapacitet 241 liter
Låsetype Nøglelås
Vægt 400 kilogram
Farve Antracit

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt