• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Nu er påsken forbi

Selvom kalenderen ikke længere siger påske, har vi stadig dejlige og velsmagende påskegaver i sortimentet. Så du kan stadig nå at forkæle en kollega med forårets skønneste gave.

Mangler du idéer til en kreativ påske?

Påsken er en dejlig tid med påskeæg, påskeliljer, gækkebreve og masser af hygge. Brug derfor denne tid til at skabe påskehygge på kontoret, hvor du forkæler dine medarbejdere med påskeæg og andre lækkerier.

Fold-selv hare

Fold en sjov kaninæske

Har du lyst til at overraske en god kollega eller en, du holder af, med lidt påskehygge? Så følg videoen og lær hvordan du folder en fin lille påskehare-æske. Pssst! Æsken kan fyldes med små påskeæg eller andet påskeslik og stilles på din kollegas skrivebord eller på påskebordet. Den vil helt sikkert skabe glæde og påskehygge hos modtageren.

Vi har sørget for skabelonen – det var nemt!

Påskekort

Sådan laver du nemt et påskekort

Har du lyst til at glæde venner og familie med et påskekort? Så lav et sødt påskekort og skriv en hilsen med ønsket om en god påske. Du kan også glæde værtinden ved påskefrokosten med et påskekort. Vi har lavet en video, der viser hvordan du nemt laver et fint og personligt påskekort. Du skal blot bruge det papir, du har derhjemme. God fornøjelse!

Serviet

Fold søde påskeharer til påskebordet

Skal du holde påskefrokost? Så kan du folde søde påskeharer af servietter til pynt på tallerkenerne. De ser fine ud på påskebordet, og det vil helt sikkert være en sjov start på påskefrokosten for dine gæster. Følg vores video og lær hvordan du folder de søde påskehare-servietter. Du kan lægge en ekstra serviet ved hver tallerken, hvis påskeharerne skal pynte på bordet, mens I spiser.

gækkebrev

Gækkebrevskonkurrence på kontoret

Hvad med en ny påsketradition på kontoret, hvor I holder en gækkebrevskonkurrence? Dem, der har lyst til at deltage, trækker hver en påskeven, som de klipper et gækkebrev til. Det kan være et traditionelt gækkebrev med vintergæk, gækkevers og prikker, eller du kan udfolde dine kreative evner og lave et fantasifuldt gækkebrev, som du afleverer i smug på din påskevens bord. Hvis du er heldig, kan din kollega ikke gætte, at brevet er fra dig, og du får et påskeæg.