• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Udvalgte påskegaver

Sv. Michelsen Lakrids med hvid choko & passion

Delikat lakrids dyppet i hvid chokolade og rullet i passionsfrugtpulver

fra 57,50 kr. inkl. moms

Æggebakke med 12 stk. indpakkede luksusæg, 155 g

Lækre små luksus påskeæg i farverig indpakning

Udgået

Kähler Bonbonniere med gourmetæg, 85 g

Påskegavesæt med klassisk Hvid bonbonniere med velsmagende små gourmet påskeæg

Udgået

Xocolatl Easter Art Påskeæg, 75 stk

Fin gaveæske med 75 små fyldte påskeæg i 7 unikke og delikate smagsvarianter

Udgået

Påskevarer på tilbud - se alle

Lækkerier fra Sv. Michelsen - se alle

Udvalgte påskeæg - se alle

Gaveidéer, pynt og design til påsken – se alle

Find de bedste påskegaver her

Gør dine ansatte glade med påskegaver

Når foråret melder sin ankomst, betyder det ofte gækkebreve, påskefrokoster, æggejagt og god mad. Mange firmaer vælger at sprede glæde i denne tid ved at give en dejlig påskegave til deres ansatte. Det kan være alt fra gaveæsker med lækkerier til øl, snaps og lækre snacks, der passer til højtiden.

Vil du også give en påskehilsen? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lomax har vi nemlig mange gode forslag, som du nemt kan bestille online:

  • Håndlavede chokolader formet som fine påskeæg
  • Klassiske påskeæg fra blandt andet SV. Michelsen
  • Økologiske marcipanæg i sød æggebakke
  • Farverige snapseglas og velsmagende øl
  • Smuk påskekollektion fra Kähler 

Alle vores påskegaver er naturligvis pakket ind i en flot æske eller anden indbydende indpakning. Find for eksempel en stilfuld Georg Jensen Legacy bonbonniere. Brug den spirende højtid til at vise medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, hvor meget virksomheden sætter pris på samarbejdet.

Drikkevarer og påskepynt som påskegaver til ansatte

Skal årets påskegave være andet end søde fristelser? Så kan du sagtens finde det hos os. En god firmagave i påsken behøver nemlig ikke bestå af chokolade, lakrids eller andet spiseligt. Mange medarbejdere og kunder bliver også glade for eksempelvis pynt, smuk borddækning med påsketema og lignende.

Derfor tilbyder vi hos Lomax naturligvis meget andet end spiselige firmagaver. Du kan blandt andet vælge vores mange oplevelsesgaver, brugskunst og lækker vin som påskegave til medarbejdere. Eller hvad med flot design til bordet? Kig efter de populære snapseglas fra Lyngby Glas eller den smukke påskekollektion fra Kähler Hammershøi.

Vi har mange forskellige prisklasser og mængder at vælge imellem. På den måde kan du finde de helt rigtige påskegaver, der passer til budgettet. I sidste ende behøver de helt rigtige påskegaver ikke være noget stort og prangende. Det er tanken, der tæller. Og derfor kan en lille æske med påskeæg eller smuk påskepynt sagtens falde i god jord.

Find mange lækre påskeæg og fyldte chokolader

Påske, chokolade, æg. De tre ord passer unægteligt godt sammen, når foråret er på vej. Mange nyder nemlig at spise flotte påskeæg, der indeholder dejlig sød chokolade og andre fristelser. Derfor er de også oplagte at give til kunder og medarbejdere, der fortjener en glædelig overraskelse.

Hos Lomax kan du finde årets påskeæg, der vil skabe smil og overraskelse for alle på arbejdet. De er nemlig fyldt med smagfulde fristelser for enhver. Forkæl dine ansatte med eksempelvis mælkechokolade med flødekaramel, hvid chokolade med lakrids, mørk chokolade med kokos, saltkaramel, hvid mint og mange andre skønne smagskombinationer.

Alle æggene og gaverne kommer fra populære mærker som Johan Bülow, SV. Michelsen, Normann og Anthon Berg. Mærkerne lægger en masse kærlighed i den dejlige chokolade. Desuden kommer de mange delikatesser i skønne chokoladeæsker eller som små fristelser i et kæmpe påskeæg. Dermed smager din gave til medarbejderne ikke bare godt – den ser også flot ud.

Fandt du ikke noget, der fristede? Vi har meget mere at byde på, og du finder altid påskeæg og påskeslik til både børn og voksne, når der skal påskehygges.

Find en god firmagave året rundt hos Lomax

Påske, jul, fødselsdag, jubilæum. Uanset hvad anledningen er, så kan du finde en god gave til dine ansatte hos os. Vi er nemlig totalleverandør af alt til din arbejdsplads – hvad end det er nyt inventar eller spiselige firmagaver. På den måde sparer du en masse tid, fordi du ikke behøver besøge en masse forskellige hjemmesider.

Desuden har vi ofte gode tilbud eller kampagner i gang. Så tilmeld dig vores tilbudsmail og få besked, næste gang du kan få god rabat på slik og chokolade eller andre produkter. Her er der noget at vælge til både glæde og gavn men også til hygge og nydelse.

Relaterede artikler