• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot
BigBonus - op til 100% KB BigBonus - få op til 100% KvartalsBonus til og med fredag

Toiletpapir fra Lotus

1 produkt

Afgræns Udvalg

Vælg filtre

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

TILBUD
Lotus Royal toiletpapir, 3-lags, 7 x 8 ruller
Lotus Comfort Toiletpapir, 3-lags, 7 x 8 ruller

Højkvalitets toiletpapir i storkøb!

Varenr. 60000780
Før: 436,25 kr.
273,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage

Den rigtige længde

Toiletpapirs længde angives ofte i meter og i antal ark per rulle. Man kender de almindelige, små ruller fra sit private hjem, hvor deres størrelse passer til forbruget. Disse ruller sidder på almindelige toiletrulleholdere, og de er for det meste skåret til i ark af passende størrelse.

Mængden af papir på små ruller passer godt til hjemmet og mindre kontorer, men hvis der er høj aktivitet på toilettet, kan man risikere ofte at skulle sætte en ny rulle frem. Heldigvis fås toiletpapir også i store ruller, der også kaldes jumboruller, og disse ruller kan klare meget trafik. Disse ruller skal sidde i specielle holdere og dispensere, så der er plads til de mange ark.

De to nævnte former for toiletpapir er begge på ruller, hvor brugeren selv skal rive ark af. Alternativet til dette er foldede papirark, som lægges i særlige dispensere, så hver bruger kun rører ved de ark, som de selv skal bruge. Derfor er hygiejnen i top, og eftersom arkene er målt af, bliver forbruget af papir også reduceret.

Et, to eller tre lag?

Toiletpapir kan fås med forskellige antal lag afhængig af dit behov. En typisk rulle har 2 lag, men kan også fås med 1, 3 eller 4 lag. Jo flere lag papiret har, jo blødere er det. Derudover giver de flere lag mere styrke og bedre sugeevne til hvert ark papir, så det holder bedre ved brug. Vælg mellem toiletpapir af høj kvalitet med forskellige lag hos Lomax.

Opbevaring

Toiletpapir bør være i en holder, når det skal bruges på toilettet. Det giver et godt indtryk af toilettet, det giver orden, og papiret holdes også rent.

Holderens facon afhænger af papirets størrelse og form. Til de almindelige og små ruller, er en normal toiletrulleholder passende. Til jumborullerne og de foldede papirark er det nødvendigt med særlige dispensere.

Til hjemmet og virksomheden

Bestil dit gode og kraftige toiletpapir online hos Lomax, og undgå turen til supermarkedet. Toiletrullerne bestilles i kartoner eller sække, hvor mængden af ruller varierer fra produkt til produkt. Dog er der altid nok til at fylde lageret med toiletpapir op, hvad enten du handler privat eller som erhverv. Du kan se, hvor mange ruller der er i en sæk under produktdetaljerne for hvert produkt.

Husk at du også kan købe en palle af almindeligt toiletpapir på rulle. Pallemængden angives i sække, og her varierer mængden af ruller fra produkt til produkt, så læs nærmere under produktdetaljerne for hvert produkt, så du ved, hvor meget papir du kan bestille.

Svanemærket og EU-Blomsten

I vores sortiment finder du toiletpapir med miljømærkerne Svanemærket og EU-Blomsten. Svanemærket er det officielle miljømærke for Norden. For at få mærket er der skrappe krav til produktets miljøbelastning i hele dets livscyklus, så det skader mennesker, miljø og jordens ressourcer mindst muligt. Svanemærket er din garanti for, at produkterne miljømæssigt er blandt de bedste.

EU-Blomsten er det officielle miljømærke for EU, og kravene minder en del om de krav, der er til Svanemærkede produkter. Der er skrappe krav til produktionen af produkterne blandt andet med fokus på miljøpåvirkning og kemikaliebrug.

Toiletpapirets historie

Toiletpapir er blevet brugt i Kina siden det 6. århundrede, men udenlandske opdagelsesrejsende mente i starten, at det var en uhygiejnisk måde at afslutte toiletbesøget. Vikingerne brugte klude, dyreknogler eller østersskaller, mens man i middelalderen brugte kviste, græs eller hø.

I 1700-tallet vækstede forlagsbranchen, og folk begyndte at bruge aviser og billige bøger som aftørringspapir i stedet. I løbet af 1800-tallet begyndte de første fabrikker til fremstilling af toiletpapir at dukke op, og herefter blev toiletpapir standard i mange vestlige lande.

Amerikaneren Joseph Gayetty regnes for at stå bag opfindelsen af det moderne toiletpapir, selvom Seth Wheeler var den første i USA til at ansøge om patent. Det gjorde han i 1883, og fra 1890 blev toiletpapir fra rulle mere og mere populært.

Hvilken retning?

Når man bruger toiletrulleholder, så er det evige spørgsmål ”hvad vej skal toiletpapiret vende?” Her er der to muligheder; enten skal den frie ende vende udad mod brugeren eller indad mod væggen. I udgangspunktet er det op til den enkelte, selvom den oprindelige patenttegning viser, at den frie ende skal vende udad.

Debatten kan få sindene i kog, da begge sider blandt andet argumenterer for, at deres løsning fremmer æstetik, er mere gæstfri eller er mere hygiejnisk. Dog har både amerikanske og danske undersøgelser vist, at de fleste foretrækker, at den frie ende skal vende udad.

Toiletsædeovertræk

Med toiletsædeovertræk undgår man at spilde en masse toiletpapir på at dække toiletbrættet af inden brug. Overtrækkene er lette at bruge, og man sikrer, at toiletbesøget er hygiejnisk og rent. Efter brug kan overtrækket bortskaffes ligesom tilsvarende papir.

Køb billigt toiletpapir online

Køb toiletpapir hos Lomax, og opspar automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du besked om vores mange gode tilbud direkte i din indbakke.

Ofte stillede spørgsmål om toiletpapir

Toiletpapir er lavet af træmasse fra nyt træ eller genbrugspapir. Træmassen bliver kogt sammen med vand og kemikalier for at nedbryde træets struktur og for at farve det hvidt. Hos Lomax kan du finde både bleget og ubleget toiletpapir.

En gennemsnitsdansker bruger ca. 57 stykker toiletpapir om dagen. Det bliver til 1-2 standard toiletruller om ugen og mere end 20.000 stykker papir om året.

Man kan købe toiletpapir hos Lomax, hvor der findes et bredt udvalg af godt og billigt toiletpapir til ethvert behov. Husk, vi har også holdere til papiret såsom toiletrulleholdere og dispensere, så dit papir opbevares bedst muligt. Vi har også køkkenruller, hvis du mangler papir til aftørring af overflader.