• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Antibac Overfladedesinfek. 75% | Wipes | 300 stk

Blå spritservietter til hygiejnisk og nem overfladerengøring og desinfektion

Antibac blå desinfektionswipes  – hygiejnisk desinficering af overflader

Antibac er en del af Kiilto Clean og Plum som er kendt for at levere miljørigtige hygiejneprodukter i professionel kvalitet og har mere end 50 års erfaringen indenfor hygiejne og udvikling af praktiske løsninger til danske og udenlandske arbejdspladser. Kiilto Clean og Plums sortiment består af en bred vifte af produkter som f.eks. sæbe, hudplejecreme og rengørings- og desinfektionsprodukter, der hver især er tilpasset krav og behov i såvel industrien som i levnedsmiddel- og sundhedssektoren.

Antibac desinfektionsservietter er alkoholbaseret og indeholder 75 % ethanol, som sikrer en effektiv og hygiejnisk rengøring og desinfektion af mindre overflader og udstyr der tåler alkohol. Antibac desinfektionswipes dræber effektivt en lang række bakterier, svampe og vira og efterlader overflader hygiejnisk desinficeret.

Overfladedesinfektion fra Antibac er velegnet til hurtig desinfektion af alkoholresistente overflader, inventar, instrumenter og udstyr. Antibac wipes er nemme og behagelige at arbejde med og kan med fordel anvendes i levnedsmiddelindustrien, da desinfektionsmidlet er godkendt til fødevarevirksomheder og ikke kræver efterbehandling eller efterskyl med vand. 

Antibac desinfektionswipes kan også med fordel bruges til daglig rengøring og desinficering på forskellige arbejdspladser med høje krav til hygiejne eller hvor man ønsker at begrænse og forhindre smittespredning.

Du kan f.eks. bruge de desinficerende wipes til at rengøre og desinficere håndtag, håndvaske, vandhaner og toiletsæder, som mange er i kontakt med dagligt og hvor der ofte findes bakterier og andre mikroorganismer. Du tørrer blot den ønskede overflade af og smider derefter engangskluden væk – på den måde er der ingen risiko for krydskontaminering, da servietterne kun anvendes én gang. Tag en klud, tør af, smid ud – lettere bliver det ikke!

  • Indhold: 300 wipes (blå)
  • 75 % ethanol
  • Engangsservietter
  • Til hygiejnisk overfladedesinfektion


Bemærk! Antibac er alkoholbaseret og kan derfor IKKE anvendes på alkohol-følsomme overflader og instrumenter eller på alkohol-følsomt udstyr og inventar.

Varenr. 60078260
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 686,25 kr.
511,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60078260
Mærke Antibac
Type Desinficerende wipes
Antal 300 styk
EAN nummer 7054956030478

Produktenheder

Styk 1 styk
Palle 48 styk

Bedøm produkt