• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

De bedste tilbud til dig - find vores mange gode tilbud

Alle elsker at gøre et godt kup, og hos Lomax er der altid masser af gode tilbud at hente. Uanset om du mangler kontorartikler, udstyr til lageret, elektronik eller noget helt andet, så har vi gode tilbud til dig lige her.
Du kan også finde udvalgte varer med ekstra store rabatter i vores kategori med restsalg, hvor du endda får mere i KvartalsBonus på varerne.

Gå på tilbudsjagt

For at gøre det lidt nemmere har vi inddelt vores tilbud efter kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik over de gode tilbud. God tilbudsjagt!

Altid mange gode tilbud

Hos os kan du finde alt det du skal bruge til din virksomhed, og vi har altid gode tilbud på hundredvis af varer. Så hvis du godt kan lide at gøre et godt køb, så er du kommet til det rette sted. Du finder aktuelle tilbud på mærkevarer fra vores bedste leverandører, side om side med ekstra lave priser på hverdagens forbrugsvarer. Så gør et kup på dine basisvarer, køb kontorartikler på tilbud, eller find din næste investering i fx kontormøbler til den bedste pris på markedet. Med lange rækker af tilbudsvarer, kan du sikkert finde noget du mangler blandt tilbuddene. Vi opdaterer vores sortiment året rundt, og du kan altid få overblik over hvad vi har tilbud på netop nu, ved at besøge siden her. 

Der er gode tilbud at finde i alle varekategorier, og her er de lige til at klikke ind på, så du nemt kan se om det du skal bruge er på tilbud lige nu. Samtidig kan du finde vores seneste kataloger og tilbudsaviser her.  Når du køber vores tilbudsvarer, får du alle de samme fordele som du plejer. Hurtig og effektiv levering, returret og KvartalsBonus, bare til særligt reducerede priser. Derfor behøver du ikke betænke dig, inden du vælger en tilbudsvare. Vi vil altid gerne sørge for at du finder de bedste varer, til de bedste priser, her hos os.

Hold øje med disse sider, som løbende får tilføjet ekstra gode tilbud i løbet af året. Black Friday, Cyber Monday, 5-dage, Back To Work, Dansk kvalitet.