• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Tork S4 Skumsæbe, Clarity, Uparfumeret, 1 L

Sæbe med naturlige ingredienser og blødt skum

Før: 248,75 kr.
186,25 kr. inkl. moms

Tork S4 Luksus Skumsæbe, 1 L

Luksuriøs håndsæbe af naturlige ingredienser og et tykt, fyldigt og velduftende skum

Før: 261,25 kr.
208,75 kr. inkl. moms

Tork S4 Dispenser, Med sensor, Hvid

Smart automatisk sæbedispenser. Sikrer god håndhygiejne for alle brugere!

Før: 811,25 kr.
607,50 kr. inkl. moms

Tork S4 Dispenser, Hvid

Sikrer god håndhygiejne for alle brugere!

Før: 536,25 kr.
398,75 kr. inkl. moms

Tork H5 Mini Dispenser Håndklædeark, Hvid

Udviklet til travle områder, hvor man ønsker at undgå afbrydelser i brugerflowet

Før: 1.998,75 kr.
1.373,75 kr. inkl. moms

Tork H5 PeakServe Universal Håndklædeark, 12 pk

Tork 100585 er det nyeste inden for håndtørring i et kontinuerligt ark til H5-dispenseren

Før: 961,25 kr.
623,75 kr. inkl. moms

Sæbe og dispensere

Håndklædeark og dispensere

Skab tryghed på arbejdspladsen med god hygiejne

Over de senere år, er behovet for god hygiejne blevet en fast og vigtig del af danskernes bevidsthed, også på arbejdspladsen. Faktisk har behovet vokset sig så stort, at god hygiejne er blevet ”new normal” – noget som alle arbejdsgivere har været, og stadig er nødt til, at tage seriøst. Sådan lyder det fra Lomax’ ekspert, Brian Christensen.

Har du spørgsmål til hygiejneløsninger til din arbejdsplads, kan du skrive til [email protected]

Læs mere

De bedste hygiejneprodukter til arbejdspladsen

Tork er blandt de førende brands i Danmark, når vi taler hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Håndklædeark, toiletpapir, sæbe- og papirdispensere fra Tork er at finde i rigtig mange danske virksomheder - og med god grund. Torks hygiejneprodukter gør nemlig hverdagen lettere, mere omkostningseffektiv og - ikke mindst - mere hygiejnisk.

Tork er gennemtænkt og praktisk design

Alle Torks produkter er omhyggeligt designet, udviklet og gennemtestet til at hjælpe med at minimere forbrug, spild og omkostninger - uden at gå på kompromis med hygiejnen.

Både håndklædeark, papir og dispensere fra Tork er designet ud fra en “en-ad-gangen”-filosofi. Det vil sige, at der ikke bruges mere sæbe eller papir, end hvad der er nødvendigt - og det er godt for både miljøet og økonomien. Alle Tork dispensere er desuden designet med så få berøringsflader som overhovedet muligt, så der er færre overflader, hvor der kan samle sig snavs og bakterier. Og så er designet enkelt, strømlinet og diskret og passer derfor ind i ethvert miljø.

Hygiejnen i fokus siden 1968

Torks håndklædeark blev tilbage i 1968 introduceret som smarte alternativer til klude og håndklæder, som skulle vaskes og skiftes ofte. De blev lanceret i en tid hvor flere og flere ting blev industrialiseret og effektiviseret, og her blev engangshåndklæderne hurtigt yderst populære blandt virksomheder, der gerne ville spare både tid og penge.

I dag er de stadig smarte. Men vi ved desuden, at de er langt mere hygiejniske end et fx et håndklæde, som bliver brugt af mange forskellige mennesker på en dag. Det bliver lynhurtigt vådt og fyldt med bakterier - ligegyldigt hvor ofte det skiftes. Håndklædeark tørrer hænderne nøjagtigt lige så effektivt som et gammeldags håndklæde - hvis ikke bedre - bare uden bakterier og besvær.

God hygiejne og miljø går hånd i hånd

Med Torks hygiejneprodukter kan de daglige brugere nyde godt af tørre og rene hænder uden besvær og med god, grøn samvittighed. De er nemlig specialdesignet til at holde forbruget af papir og sæbe på et minimum og reducere spild, uden at gå på kompromis med komforten. Samtidigt er Torks produkter produceret med bæredygtighed for øje. 75% af produkterne er certificerede med EU godkendte miljømærker, og hele 90% af alle Tork emballager fremstillet af fornyelige materialer som papir eller pap, der kan genbruges.