• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

HP no 05A CE505D lasertoner, sort, 2 x 2300 s.

Original HP lasertoner

Original lasertoner fra HP

HP 05A LaserJet-tonerpatroner hjælper dig med at spare, når du printer mere. Med HP's originale dobbeltpakker kan du sænke virksomhedens printomkostninger og få det samme ensartede, professionelle resultat og pålidelig, problemfri udskrivning som med de almindelige originale HP-patroner.

Når du printer mere, hjælper HP dig med at reducere printomkostningerne med originale dobbeltpakker. Du får det samme professionelle resultat og problemfri udskrivning som med de almindelige originale HP-patroner med denne praktiske pakke til printmiljøer med store oplag.

Originale HP-printerforbrugsvarer er nemme at købe, administrere og bruge. Og med HP's praktiske dobbeltpakker, der indeholder to originale sorte HP LaserJet-patroner, bliver afbrydelserne holdt på et absolut minimum.

Originale HP LaserJet-tonerpatroner repræsenterer op til 70 % af printsystemet og er specifikt fremstillet til printeren, så du får et pålideligt professionelt resultat og sparer tid. Med HP's dobbeltpakker kan du reducere printomkostningerne og spare penge.

Varenr. 3096390
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
1.881,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3096390
Mærke HP
Antal sider 4600
Type Lasertoner
Farve Sort
Producentvarenr. CE505D
EAN nummer 0745449863242

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt