• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
Hurtig levering

Hurtig levering

Vi sender altid dine varer så hurtigt som muligt. Bestiller du før kl. 15, sender vi dine varer af sted samme dag, hvis vi har dem på lager. Det belønner vores glade kunder med flotte anmeldelser på Trustpilot. Se hvad vores kunder siger.

Den bedste kundeservice

Den bedste kundeservice

Vi er hurtige til at tage telefonen, når du ringer, for vi vil gerne hjælpe så effektivt som overhovedet muligt. Du kan også skrive til os på chat eller mail, hvor vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Se kontaktinfo.

Genbestilling

Nem genbestilling

Vi holder styr på dine køb. Har du brug for at genbestille en vare, behøver du ikke huske varenummer eller produktnavne. Du skal bare logge ind, klikke på genbestil og vælge de varer, du er ved at være løbet tør for. Nemmere bliver det ikke.

Gave

Gaver fra Lomax

Handler du som virksomhed hos Lomax, har du mulighed for at vælge en gave sammen med din ordre. Der kommer løbende nye gaver at vælge imellem. Se dagens gave.

KvartalsBonus

Du opsparer KvartalsBonus

Når du handler hos Lomax, opsparer du helt automatisk bonus på minimum 5% af dit købs værdi. Din bonus bliver samlet på din Lomax-konto, og efter hvert kvartal kan du bruge din bonus som betaling for nye køb. Læs mere om KvartalsBonus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du altid besked om de mange kundefordele hos Lomax; nye gaver, ekstra KvartalsBonus og masser af gode tilbud.

Login

Log ind

Som kunde hos Lomax har du altid let adgang til din ordrehistorik, dine fakturaer og en opgørelse over din KvartalsBonus. Vi samler det hele for dig – du skal bare logge ind på lomax.dk, så kan du finde dine oplysninger under Min Konto. Det var nemt!