dbramante1928 Kronborg 14'' computertaske, sort

Kvalitets taske i ægte læder til PC eller MacBook - sort

Dbramante1928 Kronborg 14” computertaske i sort

Ideel til opbevaring og transport af din bærbare PC eller MacBook op til 14"
Elegant, stilren og klassisk computertaske, udført af ægte fuldnarvet indisk kvalitetslæder, hvilket betyder, at læderets naturlige overfladestruktur er bevaret, og at alle de naturlige markeringer fra dyrets aktive liv er synlige, hvilket giver tasken en unik fornemmelse af karakter og læderet vil opnå en flot patina med tiden.

Tasken er fremstillet i et slankt og holdbart design, med en praktisk dobbelt lynlåslukning som kan åbnes helt ned til bunden af tasken, så du nemt kan få overblik over taskens indhold og adgang til dine ting. Tasken er ligeledes udstyret med et separat computerrum med ekstra indvendig polstring for effektiv beskyttelse af din bærbare computer/MacBook samt separate lommer til opbevaring af dine private ejendele. Der er ligeledes 2 rummelige lynlåslommer på henholdsvis for- og bagsiden, hvilket giver dig mulighed for opbevaring af f.eks. din tablet, smartphone, nøgler og andre småting, så du altid har alle dine vigtigste ting samlet ét sted. Tasken er fremstillet med 2 behagelige afrundede håndtag som giver et godt, fast greb samt en praktisk, justérbar og aftagelig skulderrem, som gør tasken nem at transportere.

Dbramante1928 producerer ægte læderprodukter med respekt for grundlæggende værdier, som styrke, bæredygtighed, funktionalitet og stil. Designet i Danmark med fokus på stil, kvalitet, holdbarhed og ikke mindst beskyttelse.

  • Type: Computertaske
  • Mærke: dbramante1928
  • Farve: Sort
  • Passer til: Bærbare computere eller MacBook op til 14”
  • Udvendige mål (HxBxD): 27 x 36 x 10 cm
  • Indvendige mål (HxBxD): 25 x 34 x 2,5 cm
  • Vægt: 1,05 kg
Varenr. 70036150

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 2.052,50 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70036150
Materiale Læder
Farve Sort
Serie Kronborg
Producentvarenr. BG14GTBL0933
EAN nummer 5711428009333

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt