• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Logitech MK850 Performance mus/tastatur sæt, nord.

Trådløst tastatur og mus med smart multitasking-funktion

MK850 Performance Wireless Desktop, nordisk layout

Oplev komfort og produktivitet på et nyt niveau

MK850 Performance Wireless Desktop, er et sæt bestående af trådløst tastatur og mus, der giver dig en utrolig høj ydeevne - og til enhver tid, et perfekt samarbejde. Kan nemt tilsluttes via den medfølgende unifying USB-modtager eller forbindes via trådløs Bluetooth, som også spare på energien.

Tastatur:

Læn dig tilbage og nyd en perfekt kombination af komfort og effektivitet. Det buede design og den polstrede håndledsstøtte på tastaturet, er med til at give dig en optimal støtte til at arbejde komfortabelt hele dagen. Tastaturet er fremstillet i fuld bredde og udstyret med lydløse og holdbare taster med tilpas afstand mellem hver tast, så du undgår irriterende tastefejl. Justerbare ben, der kan slås ud i 3 højder, giver dig den perfekte vinkel til at skrive i og en korrekt arbejdsstilling, så du undgår gener i arme, skuldre og nakke.

Mus:

Det kurvede design og den bløde matterede gummioverflade på musen gør at musen ligger perfekt i din hånd. Du kan nemt flyve gennem dokumenter og websider med lynhurtig scrolning og de 8 programmerbare knapper gør hverdagen nemmere, så du nemt kan benytte dig af de funktioner du ønsker. Endelig en kombination med tastatur og mus der virker perfekt sammen. Med DuoLink kan museknapperne have andre funktioner, når du holder Fn-tasten nede. Du kan også flytte musen mens du holder Fn-tasten nede, for at udføre bevægelsesstyrede handlinger.

Med en smart multitasking-funktion, kan sættet nemt forbindes med flere enheder på en gang, og du kan nemt arbejde på flere skærme og derved være mere produktiv. Du kan skrive på en computer og skifte over til en telefon, tablet-pc eller en anden pc med et enkelt tryk på en knap på tastaturet. Musen og tastaturet kan forbindes med op til tre enheder, så du kan multitaske uden problemer. 

Med MK850 Performance behøver du ikke bekymre dig om batteriets levetid. Du skal nemlig først sætte nye batterier i tastaturet efter 36 måneder(afhængigt af brug), og musen kan levere en batteritid på op til 24 måneder(afhængigt af brug). 

Pakken indeholder:

  • Trådløst tastatur
  • Trådløs mus
  • Unifying-modtager
  • 2 AAA-batterier til tastaturet og 1 AA-batteri til musen (allerede isat)
  • USB-forlængerkabel
  • Brugervejledning
Varenr. 3229400

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 976,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3229400
Mærke Logitech
Forbindelse Trådløs
Type Numerisk
Farve Sort
Producentvarenr. 920-008229
EAN nummer 5099206066908

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 4 styk

Dokumenter

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Lotte Bruun - 29. august 2017