Apple MacBook Pro 13'' (2018), 256GB, space grey

13" / 2,3GHz / Quad-core (Gen. 8) Intel Core i5 / 8GB / 256GB - Med touchbar

Apple MacBook Pro 2018

Flere muskler. Flere muligheder.

Med MacBook Pro når den bærbare computer et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Takket være højtydende processor og hukommelse, avanceret grafik, ultrahurtig lagring og meget mere kan du få alle dine idéer ført ud i livet – hurtigere end nogen­sinde.

Med sin ottendegenerations Intel Core-processor når MacBook Pro helt nye højder for, hvad en bærbar kan præstere. 15" modellen kommer med en enestående 6-core processor, og 13" modellen har en quad-core processor - Begge kan arbejde over dobbelt så hurtigt som den forrige generation med mulighed for ekstreme Turbo Boost-hastigheder. Så selvom du sidder med krævende profes­sionelle op­gaver, kan du klare det hele. Endnu hurtigere. Derudover er den udstyret med enestående grafik, som giver imponerende power, så du får flydende grafik i realtid til professionelle opgaver eller gaming.

Den indeholder anden generation af Apples T2-chip designet til at gøre MacBook Pro endnu mere sikker. Og Apple T2-chippen bringer også en velkendt stemme til MacBook Pro – med Hej Siri kan du altid få hjælp til at åbne pro­gram­mer, finde dokumenter, afspille musik eller finde svarene på dine spørgsmål. Den kommer også med et ultrahurtigt SSD-lager, så du uden problemer kan køre adskillige programmer eller impotere store filer på ingen tid. Og takket været Apple T2-chippen bliver alting krypteret løbende. Helt automatisk.

Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB‑C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på. Den integrerer dataoverførsel, opladning og video­udgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s. Begge MacBook Pro-størrelse fås med op til fire porte.

Touch Bar erstatter de funktions­taster, der ellers altid har ligget øverst på dit tastatur, og giver dig en mere alsidig og effektiv måde at arbejde på. Den ændrer sig auto­matisk, afhængigt af hvad du laver, og viser dig relevante værktøjer, som du allerede kender og bruger. Lås op for din Mac på et splitsekund, brug Apple Pay, eller åben systemindstillinger, låste noter og skift mellem brugere - Alt sammen med et hurtigt tryk med fingeren.

Retina-skær­men er den bedste nogensinde. Den har klar LED-baggrunds­be­lysning og høj kontrast. Den understøtter et bredere farveområde (P3), og så justeres hvidbalancen automatisk, så den matcher farvetemperaturen i det lys, der er omkring dig. Derudover har den en smuk og afbalanceret hi-fi-lyd med et stort dynamisk område og mere bas. Tastaturet har en sommerfuglemekanisme, der giver fire gange mere stabilitet end traditionelle saksemekanismer, hvilket gør tasteriet mere komfortabelt og mindre lydsvagt.

Specifikationer:

 • Farve: Space Grey
 • Skærm: 13,3" LED-baggrundsbelysning
 • Processor: 2.3 GHz Quad-Core (Gen. 8) Intel Core i5
 • Harddisk: 256 GB SSD
 • RAM: 8 GB
 • Touch bar: Ja
 • Grafik: Intel Iris Plus Graphics 655
 • Trådløs tislutning: 802.11ac Wi‑Fi-netværk, kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n, Bluetooth
 • Kamera: 720p FaceTime HD-kamera
 • Batteri: Op til 10 timer (brug) - 30 dages standby-tid
 • Dimensioner (H x B x D): 1,49 cm x 30,41 cm x 21,24 cm
 • Vægt: 1,37 kg
Varenr. 70022410

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 15.999,00 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 70022410
Mærke Apple
Harddisk type SSD
Skærmstørrelse 13,3 tomme
RAM 8 gigabyte
Harddisk 256 gigabyte
Type MacBook Pro
Farve Space Grey
Processor Intel Core i5
Refurbished Nej
Producentvarenr. MR9Q2DK/A
EAN nummer 0190198714411

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt