Cooly Bordventilator 30 cm, sort

Prisstærk sort ventilator i god plastkvalitet i standard størrelse

Max Bordventilator - en billig måde at blive afkølet på

Prisstærk sort bordventilator i en standard ventilatorstørrelse, som stadig er kompakt nok til at stå på bordet uden at optage for meget plads. Ventilatoren er lydsvag, sammenlignet med tilsvarende bordventilatorer, og det funktionelle, enkle og præsentable udtryk  "larmer" desuden ikke i kontorets indretning. Det holdbare design er fremstillet i ekstra stærk plast. Det gør Max Bordventilator 30 cm et oplagt valg til skriveborde, arbejdsstationer, receptionsdiske mv.

En bordventilator er en smart måde at gardere din arbejdsplads imod ulidelige, trykkende og drivhuslignende tilstande, som det kan ske både i sommer-, efterårs- og forårsperioden, når luftfugtigheden er høj. For høje temperaturer og trykkende luft kan forårsage træthed, hovedpine, utilpashed og svigtende koncentration - ikke en cocktail, man ønsker på arbejdspladsen.

Med en bordventilator kan du øge luftcirkulationen lige ud fra din plads, så luften bliver mere frisk og behagelig, og du bedre kan koncentrere dig. Det gælder i øvrigt hele året rundt. Komforttemperaturen varierer nemlig fra sommer til vinter. Om vinteren oplever man typisk komfort ved en lavere temperatur end om sommeren, fordi man har varmere tøj på. Med Max bordventilatoren kan du skabe det veltempererede indeklima som du ønsker.

  • Ventilatordiameter: 30 cm
  • 3 hastigheder
  • Med drejefunktion
  • Med justerbar vinkel
  • Effekt: 35W
  • Farve: Sort
  • Mål (BxDxH): 34 x 26,5 x 46,5 cm
  • Vægt: 2,1 kg
Varenr. 7710237
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 248,75 kr.
198,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 7710237
Mærke Cooly
Type Bordventilatorer
Farve Sort
EAN nummer 5713670000311

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt