• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
 • /  Dag til dag-levering
 • Trustpilot
Grundet travlhed kan der forekomme forsinket levering på nogle ordrer
Grundet travlhed kan der forekomme forsinket levering på nogle ordrer

Apple AirPods Pro høretelefoner, hvid

Leverer fantastisk lydkvalitet, komfort og aktiv støjreduktion!

Apple AirPods Pro høretelefoner, hvid

AirPods Pro er designet, så de enten kan give dig aktiv støjreduktion med en altomsluttende lyd eller transparent lyd, så du kan høre, hvad der foregår omkring dig. Den individuelle tilpasning sikrer, at de er behagelige at have på hele dagen. Ligesom med AirPods er det nemt og hurtigt at forbinde AirPods Pro med din iPhone eller dit Apple Watch, og er derefter klar til brug.

AirPods Pro er utroligt lette øretelefoner med støjreduktion, som lukker larmen fra dine omgivelser ude, så du kan fokusere på det, du lytter til. Aktiv støjreduktion tilpasser sig hele tiden dit øres geometri og øreproppernes pasform, så verden omkring dig bliver stille, og du kan koncentrere dig fuldstændigt om din musik, din podcast eller din telefonsamtale.

Aktivér Transparent lyd, så lukker dine AirPods Pro op for verden udenfor, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. De ind- og udadrettede mikrofoner gør det muligt at slukke for silikone­proppernes lydisolerende effekt, så alting lyder og føles naturligt, når du f.eks. snakker med folk omkring dig.

Sammen med dine AirPods Pro får du tre sæt forskellige koniske ørepropper, så du kan få en individuel tilpasning. De tilpasser sig udformningen af dit øre og sørger for, at dine AirPods Pro sidder godt fast og slutter helt til, så du kan få enestående støjreduktion.

En specialudviklet driver med stort udsving og lav forvrængning giver en god bas. Den supereffektive forstærker med stort dynamisk område producerer ren og utroligt klar lyd, samtidig med at den giver længere batteritid. Og takket være Adaptiv EQ bliver musikken finjusteret til udformningen af dit øre, så du får en altomsluttende og ensartet lydoplevelse.

Den Apple-designede H1-chip giver lydbehandlingen en ultrakort latenstid. Og staven på dine AirPods Pro har en tryksensor, der gør det nemt at styre musik eller dit opkald samtskifte mellem aktiv støjreduktion og transparent lyd. Funktionen "meddel beskeder" gør, at Siri kan læse dine beskeder højt i dine AirPods. Og med deling af lyd kan du og en ven dele den samme lydstream på to sæt AirPods, så I kan spille et spil, se en film eller lytte til en sang sammen.


Specifikationer:

 • Produkttype: AirPods Pro
 • Farve: Hvid
 • Forbindelsesmuligheder: Bluetooth 5.0
 • Opladningsetui virker med både Qi-opladere og Lightning-stik
 • Kompatibel med nedenstående Apple enheder: Alle iPhone og iPod touch-modeller med den nyeste version af iOS / Alle iPad-modeller med den nyeste version af iPadOS / Alle Apple Watch-modeller med den nyeste version af watchOS / Alle Mac-modeller med den nyeste version af macOS
 • AirPods Pro størrelse: 30,9 x 21,8 x 24 mm (enkeltvis)
 • Størrelse: 45,2 x 60,6 x 21,7 mm (Trådløst opladningsetuiet)
 • Vægt: 45,6 gram (opladningsetuiet) + 5,4 gram (AirPods)
 • Æskens indhold: Apple AirPods Pro, trådløst opladningsetui, silikoneørepropper (3 forskellige størrelser), Lightning til USB-C kabel, dokumentation.
Varenr. 70067760

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 2.198,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 70067760
Mærke Apple
Type I øret (in ear) - Trådløs
Producentvarenr. MWP22ZM/A
EAN nummer 190199247000

Produktenheder

Styk 1 styk

6 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Janni Emde - 28. oktober 2021
Af Betina Liliendal - 15. oktober 2021
Af Morten Bülow - 07. september 2021
Udemærket produkt, dog har jeg fået dem skiftet på garanti grundet dårlig lyd og dårlig batteri. De løber hurtigt tør for strøm, uanset om der snakkes meget eller lidt. Så det er meget smart at du kan nøjes med at have en i ad gangen,
Af Mette Tofte-Jeppesen - 18. oktober 2021
Af Ulla Holm - 24. september 2021
De er super gode. Sidder perfekt og fantastisk lyd
Af Peter Brogaard - 30. juli 2021
Elsker dem ♥️