Plantronics BackBeat 500 høretelefoner, white

Premium signatur-lyd og 18 timer lang batterilevetid

Plantronics BackBeat 500 høretelefoner

Foretag opkald eller nyd din yndlingsmusik eller film og trådløs bevægelsesfrihed

BackBeat 500 er et lækkert trådløst headset i et kompakt og let design - til en utroligt god pris. Høretelefonerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer med en robust hovedbøjle, polstret med blød memoryskum som hurtigt former sig efter brugeren. Oplev nydelsen af musik, film og telefonsamtaler i høj kvalitet, takket være de bløde polstrede ørepuder som let omkranser øret og isolerer lyden, så du får en unik lydoplevelse. Den lette konstruktion og den bløde polstring, gør at du komfortabelt kan bære hovedtelefonerne en hel arbejdsdag, uden at blive generet af at have dem på. 

Stream nemt dit indhold fra en kompatibel mobil enhed, f.eks. smartphone eller tablet med en rækkevidde på helt op til 10 m, så du kan udnytte en fri bevægelighed mens du lytter til din yndlings musik og med det praktiske on-ear kontrolpanel kan du nemt både skifte nummer, play/pause, justere volumen og modtage og afslutte opkald med et enkelt klik - direkte på headsettet.

Den lange batterilevetid på helt op til 18 timer, tillader dig at være produktiv en hel dag - på en enkelt opladning. Og med Multipoint Bluetooth kan du automatisk forbinde to enheder på samme tid og parre op til otte enheder. De drejbare ørepuder gør det muligt at folde hovedtelefonerne fladt sammen, så de fylder mindre i tasken eller rygsækken, mens de medfølgende 3,5 mm kabel fungerer som backup, så du kan tilslutte hovedtelefonerne og fortsætte med at nyde din musik, hvis du skulle løbe tør for batteri.

  • Batterilevetid: Op til 18 timers lytning eller tale og holder i op til 6 mdr i deepsleep tilstand
  • Mulighed for tilslutning af 3.5mm jackstik
  • Multipoint bluetooth forbindelse - forbind med 2 enheder samtidigt og par op til 8 enheder
  • On-ear konrolpanel for nem styring af opkald og musik
  • Polstring af blød memoryskum - isolering af lyden
  • Nem plug and play tilslutning - uden behov for software
  • Mulighed for at besvare opkald med den bredbåndsaktiverede mikrofon og tilgå Siri, Google Now eller Cortana direkte fra hovedtelefonerne
Varenr. 3235230
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 781,25 kr.
stk. a 664,06 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3235230
Mærke Plantronics
Type På øret (on ear) - Trådløs
Producentvarenr. 207840-01
EAN nummer 0017229158320

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Dokumenter

Bedøm produkt