• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
 •  |  Dag til dag-levering
 •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Epson WorkForce Pro WF-4830DTWF A4 farveprinter

Udvid dit potentiale med denne A4-multifunktionsinkjet.

Varenr. 70099810

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
1.873,75 kr. inkl. moms
15 på lager På fjernlager / Levering: Forventet 3-5 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

 • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
 • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
 • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
 • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
 • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

Epson WorkForce Pro WF-4830DTWF A4 multifunktionsprinter

Denne A4-multifunktionsprinter fra Epson opfylder behovet i selv de mest krævende hjemmekontorer og mindre kontorer. Den tilbyder dobbeltsidet (duplex) udskrivning og enkelt-scanning, kopiering samt fax i helt op til A4-størrelse, og dens automatiske dokumentføder kan behandle op til 50 A4-sider. Desuden producerer dens PrecisionCore-printhoved laserlignende udskrifter af høj kvalitet.

Denne effektive, pålidelige og hurtig model tilbyder dobbeltsidet A4-udskrivning og udskrivningshastigheder på 25 sider/min. i sort og 12 sider/min. i farve. Den er også nem at betjene direkte takket være det intuitive brugerinterface og berøringsskærmen på 10,9 cm.

Udskriv overalt på kontoret med Wi-Fi-tilslutning eller brug Wi-Fi Direct til at udskrive fra trådløse enheder uden et Wi-Fi-netværk. Epsons gratis apps og løsninger til mobil udskrivning giver yderligere fleksibilitet. Email Print gør det muligt at sende dokumenter til udskrivning fra stort set overalt i verden. Med Scan-to-Cloud kan du desuden nyde godt af fordelene ved samarbejde.


Specifikationer:

 • Produkttype: Multifunktionsprinter
 • Udskrivningsteknologi: Blækprinter – Farve
 • Månedlig driftscyklus (maks.): 33.000 sider
 • Anbefalet månedlig volumen: 200 – 1.700 sider
 • Interface: USB 2.0, LAN, Wi-Fi(n), USB vært, NFC
 • AirPrint: Ja
 • Maksimal udskrivningsopløsning: Op til 4800 x 2400 dpi
 • Maksimal udskrivningshastighed: Op til 36 sider pr. minut (mono) / Op til 22 sider pr. minut (farve)
 • Optisk opløsning: 1200 x 1200 dpi
 • Maks. mediestørrelse: A4
 • Dokumentføder kapacitet: 50 ark
 • Understøttet medietype: Konvolutter, almindeligt papir
 • Standard mediekapacitet: 500 ark
 • Udbakkekapacitet: 80 ark
 • Med forbrugsartikler: 1 x blækpatron i hver farve; sort, cyan, gul, magenta
 • Størrelse (BxDxH): 42,5 x 38,8 x 33 cm
 • Vægt: 11,9 kg.

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70099810
Mærke Epson
Printertype Blæk
Udskriftstype Farve
Mediestørrelse A4
Duplexudskrivning Ja
Netværksmodem Ja
Trådløst netværksmodem Ja
Standard papirkapacitet 500 s.
Producentvarenr. C11CJ05402
EAN nummer 8715946679716

Produktenheder

Styk 1 stk.
Palle 10 stk.

5 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Bent Petersen - 01. marts 2021
Jeg har nu brugt printeren i 3 uger og jeg er fuld ud tilfreds med den. Til at starte med var den super nemt at få sat op på hjemme netværket ved brug af den indbyggede WPS. Et tryk på vores router og derefter printer og så var den sat op. Alle vores tilkoblede devices fandt printeren med det samme. Jeg valgte at indsætte en USB stick hvor alle scannede dokumenter nemt kan tilgås via Netværk på vores computere. Opløsningen på udskrift i farver er fantastisk og med en hastighed der ikke er til at brokke sig over. Typisk er mit print færdigt før jeg når ind i stuen for at hente det. Printeren kan printe på begge sider af papiret hvilket jeg synes er fantastisk. Alt i alt er jeg super tilfreds med den, det er en fantastisk lille arbejdshest vi har fået ind i huset og den dækker alle vores behov. Jeg har endnu ikke printet så meget at jeg ved hvor meget den kan printe per printerpatron, men jeg håber der er ligeså stor tilfredshed der.
Tiina Louager - 17. februar 2021
Jeg synes at det er en helt igennem fantastisk printer. Den printer hurtigt, pænt og i skarp kvalitet. Selve opsætningen af printeren er super nem. Man bliver guidet hele vejen igennem og kan vist ikke rigtig gøre noget forkert. Designet er tidsløst og jeg vil påstå at den passer ind på ethvert kontor miljø. Her bruges den til at printe billeder, tegninger til farvelægning og arbejde. Den bruges også til kopi og scan. Lige meget hvilken funktion vi bruger så synes jeg at den gør det rigtig godt og i et udemærket tempo. Stor anbefaling herfra. God fornøjelse med din nye printer ;-)
MiaBL - 12. februar 2021
Jeg har haft fornøjelsen af denne printer i en uges tid nu. Opsætningen var forholdsvis nem. Jeg havde dog lidt problemer med, at få den sat korrekt op til scanning - dette fik jeg dog min bedre halvdel til at hjælpe mig med. Det hjælper at FØLGE brugsanvisningen :) Efter indstilling af softwaren er jeg nu good to go med både kopi, print og scan! Det hele i et godt tempo og fra alle steder i huset - både fra PC og min telefon! Jeg er fan! Jeg kunne godt have brugt en opstartsmanual som et hæfte, hvor hvert sprog var på sider for sig. Jeg startede med at læse det hele på engelsk, fordi jeg ikke havde fundet afsnittene med dansk tekst.
Nikolaj Uhrenholt - 17. februar 2021
Jeg har fået printeren på prøve i fire uger med henblik på at teste den. Maskinen er stor i forhold til min hjemmeprinter, men det skyldes dens store papirkapacitet samt en arkføder til kopiering/scanning. Opsætning gik som en leg, det var nemt at forbinde til nettet, og alle i husstanden fandt den ubesværet fra både PC'ere og mobiler. Udskrifts kvaliteten er i top. Opløsningen er fænomenal, den bedste jeg til dato har set fra en ink-jet printer til under 1500 kr. Man skal være opmærksom på at de medfølgende blækpatroner KUN er opstartspatroner, de har ikke fuld kapacitet grundet behov for at spæde systemet. Så du bliver hurtigt nødt til at købe nye. Blækpatroner er i min optik prissat rimeligt, men du skal være opmærksom på at du også har en vedligeholdelses beholder der skal skiftes på et tidspunkt. Udskrivning at fotos på fotopapir havde på min maskine desværre en irriterende fejl, som jeg, hvis jeg havde købt maskinen, ville have reklameret over. Jeg har ikke læst om nogen med lignende problemer, så jeg går ud fra at det er min maskine der er fejlbehæftet. Men bortset fra denne fejl er billederne virkelig flotte med en god farveægthed. Alt i alt en fantastisk printer til prisen, den får to tommelfingre op!
guuuuur - 15. februar 2021
Jeg har nu brugt denne printer i over 1 uge nu og den fungerer bare helt perfekt. Den laver meget flotte udskrifter og så hæfter jeg mig ved at den er meget hurtig til at udskrive. Jeg bruger funktionen meget med at kunne udskrive på begge sider af papiret, så det er dejligt at denne printer kan dette, og også denne funktion et meget hurtig. Jeg udskriver både fra mobiltelefon, tablet og computer og på alle enheder har det fungeret helt fantastisk. Jeg har også brugt scanneren flere gange hvor jeg både har scannet direkte til mobiltelefonen, hvilket er fantastisk nemt når appen ”Epson Smart Panel” bruges og dette er også i en god kvalitet. Jeg har også scannet direkte til computeren og dette fungerer også perfekt. Det er dejligt at man bare kan ligge flere sider af gangen i føderen og så scanne eller kopiere alle sider man har på én gang, så man ikke behøver at tage én af gangen. Jeg har kun gode ting at sige om WorkForce WF-4830DTWF, det er den bedste printer jeg nogensinde har haft, derfor får den også min bedste anbefaling.