• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
 •  |  Dag til dag-levering
 •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Epson WorkForce Pro WF-7840DTWF A3 farveprinter

Udvid dit potentiale med denne A3-multifunktionsinkjet.

Varenr. 70099820

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
2.368,75 kr. inkl. moms
7 på lager På fjernlager / Levering: Forventet 3-5 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

 • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
 • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
 • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
 • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
 • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser


Epson WorkForce Pro WF-7840DTWF A3 multifunktionsprinter

Denne A3-multifunktionsprinter fra Epson opfylder behovet i selv de mest krævende hjemmekontorer og mindre kontorer. Den tilbyder dobbeltsidet (duplex) udskrivning og enkelt-scanning, kopiering samt fax i helt op til A3-størrelse, og dens automatiske dokumentføder kan behandle op til 50 A3-sider. Desuden producerer dens PrecisionCore-printhoved laserlignende udskrifter af høj kvalitet.

Denne effektive, pålidelige og hurtig model tilbyder dobbeltsidet A3-udskrivning og udskrivningshastigheder på 25 sider/min. i sort og 12 sider/min. i farve. Den er også nem at betjene direkte takket være det intuitive brugerinterface og berøringsskærmen på 10,9 cm. Denne model indeholder også 2 x 250 papirbakker og en ekstra papirbakke til 50 ark bagpå.

Udskriv overalt på kontoret med Wi-Fi-tilslutning eller brug Wi-Fi Direct til at udskrive fra trådløse enheder uden et Wi-Fi-netværk. Epsons gratis apps og løsninger til mobil udskrivning giver yderligere fleksibilitet. Email Print gør det muligt at sende dokumenter til udskrivning fra stort set overalt i verden. Med Scan-to-Cloud kan du desuden nyde godt af fordelene ved samarbejde.


Specifikationer:

 • Produkttype: Multifunktionsprinter
 • Udskrivningsteknologi: Blækprinter – Farve
 • Månedlig driftscyklus (maks.): 50.000 sider
 • Anbefalet månedlig volumen: 200 – 2.500 sider
 • Interface: USB 2.0, LAN, Wi-Fi(n), USB vært, NFC
 • AirPrint: Ja
 • Automatiske duplikering: Ja
 • Maksimal udskrivningsopløsning: Op til 4800 x 2400 dpi
 • Maksimal udskrivningshastighed: Op til 32 sider pr. minut (mono) / Op til 22 sider pr. minut (farve)
 • Optisk opløsning: 1200 x 1200 dpi
 • Maks. mediestørrelse: A3
 • Dokumentføder kapacitet: 50 ark
 • Understøttet medietype: Konvolutter, almindeligt papir, fotopapir
 • Standard mediekapacitet: 550 ark
 • Bypass-feeder kapacitet: 50 ark.
 • Udbakkekapacitet: 125 ark
 • Med forbrugsartikler: 1 x blækpatron i hver farve; sort, cyan, gul, magenta
 • Størrelse (BxDxH): 51,5 x 45 x 35 cm
 • Vægt: 20,6 kg.

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70099820
Mærke Epson
Printertype Blæk
Udskriftstype Farve
Mediestørrelse A3
Duplexudskrivning Ja
Netværksmodem Ja
Trådløst netværksmodem Ja
Standard papirkapacitet 550 s.
Producentvarenr. C11CH67402
EAN nummer 8715946668390

Produktenheder

Styk 1 stk.

10 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Bo Kjelgaard - 31. december 2022
Super printer der printer flot via netværk; også AirPrint via iPhone. Eneste minus er størrelsen, men det kan nok ikke gøres mindre når der er skuffer til både a4 og a3
Mette - 02. marts 2021
Helt genial printer. Den er rigtig brugervenlig og nem at sætte op. Det er nemt at skifte blækpatroner. Du bliver guidet virtuelt via en QR kode, hvilket er super for mig. Det er så dejligt, at man kan printe direkte fra telefonen!
Kazandra - 20. februar 2021
En meget alsidig printer som kan scanne, sende fax, kopiere og udskrive dobbeltsidede udskrifter i farve op til A3 størrelse. Den har en fin hastighed på 25 A3 sider pr.minut i sort/hvid og 12 sider i farve. Den kommer med 2 papirsskuffer op til A3 og en automatisk A3-dokumentføder som kan tage op til 50 papirark. Skufferne har plads til 250 papirark. Printeren er let at sætte op selv for en der aldrig har prøvet det før. Den store digitale touchskærm i farve guider dig let igennem opsætningen trin for trin med både tekst og billeder. Der medfølger også en letforståelig brugsanvisning med guide til opsætningen. Der medfølger en dvd-skive i kassen, men har du ikke et dvd-drev i din maskine er der et link til siden hos Epson hvor du kan downloade softwaren. Der er ligeledes guide til opsætningen på samme side. Jeg har ikke dvd-drev i min bærbare pc, så jeg ved ikke hvordan den del fungerer, men mon ikke selve opsætningen fungerer som på Epsons hjemmeside? Af smarte funktioner kan nævnes at du har mulighed for at udskrive fra hvor som helst inden for et Wi-Fi-netværk eller med Wi-Fi Direct. Der kan udskrives fra en trådløs enhed som din mobil eller tablet, selv uden at være tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Du behøver derfor ikke sætte netkabel til printeren for at gøre brug af wifi-delen. Du kan også gøre brug af den smarte E-mail funktion som giver dig mulighed for at sende filer til udskrivning hvor som helst fra. Sammen med Scan-to-Cloud funktionen, som giver dig mulighed for at scanne filer og uploade dem til skyen får du en bevægelsesfrihed til at bruge din printer selv når du ikke befinder dig i nærheden af den. Du har mulighed for 2-sidet scan og print og du kan ligeledes tilslutte en USB enhed så man kan indlæse derfra eller gemme sine prints eller scanninger. Printeren er meget stor, men har et flot udseende som vil pryde et hvert kontor - hjemme såvel som professionalt.
Sømanden - 15. februar 2021
Jeg har haft denne printer til hjemmetest, på mit kontor. Designet er flot og enkelt. Den har en touch skærm der kan vippe op og ned, således at men nemt kan se displayet hele tiden. Printerpapir opbevares i 3 kassetter, således at man altid kan fylde op uden at løbe tør for papir midt i en printer session. Tilslutning og opkobling til nettet gik nemt. Jeg brugte den medfølgende cd og hentede drivere på EPSONs hjemmeside. Det tog ca. 5 minutter, så var jeg kørende. Menuerne er lette at finde rundt i og i det hele taget er printeren super god til hjemme/ professionel brug. En furture er, at skuffen til papiret kører ud automatisk når man starter et print. Ved et tryk på touch skærmen kører den selv ind igen. Smart. Printeren er hurtig og kan printe dobbeltsidet. Jeg har ikke afprøvet A3 funktionen, men er sikker på at det virker fint. Man kan desuden printe fra sin mobile telefon eller tablet, hvilket jeg syntes er rigtig godt. Scanninger er lette at udføre. Den scanner med et fornuftigt tempo og scanningerne er af god kvalitet. Man kan tilslutte USB enhed og gemme sine prints/ scanninger eksternt. Så er det let at tage dem med til en anden enhed hvor man så kan printe eller gemme dem. Så alt i alt har jeg haft en god oplevelse med EPSON WF-7840.
Anna Brocelius - 11. februar 2021
Det er en stor printer, men kvaliteten er også derefter. Printeren er genial hvis man gerne vil printe noget af god kvalitet og det ikke skal tage alt for lang tid. Installation af printer er utrolig nem - især fra sin telefon! Her behøves hverken wi-fi eller en app, men blot en qr-kode. Printeren fylder dog en del, men er ret intuitiv at anvende, hvis man bare har lidt tekniskefærdigheder. Så hvis man mangler en god printer, og pladsen ikke betyder det store, så kan jeg varmt anbefale denne printer!
Sigfred Jensen - 17. november 2021
Pennie - 26. februar 2021
Vi har haft denne printer nu i 3 uger - og jeg elsker den! Den var super let at installere for mig, der ikke er særlig teknisk og det er også let at skifte blækpatroner! Den printer rigtig hurtigt og jeg er vild med featuren der gør at den let kan udskrive fra vores IPAD og tlf'er (og det er min datter også!). Kopi- og skannings funktionen fungerer også upåklageligt. Vi er rigtig godt tilfredse med den.
Tavaresreview - 19. februar 2021
Jeg har haft denne printer i 1 uge og er allerede ret vild med den. Det tog mig lidt tid at gennemskue hvordan papiret skal i kasse 1, da den kun viser hvodan man putter det i kasse 2. Jeg er lidt ærgerlig over at den kun kan kører på 2G net, da den enhed man printer fra, også skal være på 2G og ikke 5G (hvis man har det) Installationen gik snildt og bruget man Epson Smart Panel appen, så går printningen som en leg. Der er instruktioner i selv printeren, til stortset alt.
Lepetitchateaudk - 11. februar 2021
Epson printeren er helt fantastisk. Det er helt klart en af de bedre blækprintere. Den var nem at indstille både via computer og telefon (apple produkter). Vi har nu et trådløst printernetværk, som vi både kan tilgå fra vores bærbare og vores telefoner. Og faktisk også fra vores børns ipads ;-) Det er ret smart, da vi ofte printe sider ud med tegninger til vores børn, som de farvelægger, men også i forbindelse med vores arbejde, der printes en del sider dagligt. Udover at printe på A4, scanne, kopierer og kunne printe på begge sider, kan den også printe A3. Mega fedt, hvis man skal have overblik over sine opgaver, regnskab eller arbejder med grafik eller lignende. <3 Den printer ret hurtigt, og der er to papirbakker indbygget samt en ekstra foroven. Alt i alt en super printer til hjemmekontoret samt til familiebrug :-)
Alan W J - 11. februar 2021
Jeg har denne printer til test og er meget tilfreds med den. Den udskriver billeder og tekst så det ser knivskarpt ud. Har installeret app på tlf og der fungerer det hele også som det skal

Andre kunder så også