Garmin dēzl™ 780 LMT-D 7" lastbil navigation, EU

Premium GPS-lastbilnavigator med stor 7" skærm

Garmin dēzl™ 780 LMT-D lastbil navigation

Enhver lastbilchaufførs ideelle rejsemakker

For lastbilchauffører som ønsker en navigator med stor skærm, der passer til vognen, er dēzl™ 780 LMT-D GPS-navigator til lastbiler med sin 7" touchscreen den ideelle rejsemakker. Udover førsteklasses kortlægningsfunktioner, stemmestyret navigation og avancerede tilslutningsmuligheder har den en magnetisk holder med strømforsyning til sikker fastgørelse og nem fjernelse, når du forlader førerhuset. Vær tilsluttet, opmærksom og på rette vej på de lange strækninger med dēzl™ 780 LMT-D.

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dens display med fingerzoom og høj opløsning leveres dēzl™ 780 LMT-D med forudindlæste kort, som også omfatter lastbilrelaterede ruteadvarsler – såsom brohøjder, skarpe sving, stejle bakker og mere – på de fleste større veje og motorveje. Du skal blot indtaste oplysninger om din køretøjsprofil (kan tilpasses ud fra højde, vægt, længde, bredde og farlige materialer), så finder du lastbilegnede ruter, der passer til størrelsen og vægten af din lastbil2.

Tilpassede lastbilruter
dēzl™ 780 har detaljerede kort over Europa, der også omfatter lastbilrelaterede restriktioner – såsom brohøjder, farlige skarpe sving, vægtbegrænsninger med mere – og oplysninger om de fleste større lande- og motorveje. Du skal blot indtaste oplysninger om din køretøjsprofil (kan tilpasses ud fra højde, vægt, længde, bredde og farlige materialer), så finder du lastbilegnede ruter, der passer til størrelsen, lasten og vægten af din lastbil. For ekstra bekvemmelighed lader simpel lastbilprofil dig nemt skifte anhængerstørrelse ved et tryk på en knap.

Gratis Live-tjenester
Hvad sker der på vejen forude? Smartphone Link er en gratis mobilapp, der forbinder dēzl™ 780 med din iPhone® eller Android™ smartphone. Efter parring kan din dēzl få adgang til oplysninger i realtid3 som eksempelvis trafik- og vejroplysninger samt sikkerhedskameraer med mere.

Stemmeaktiveret navigation
Med stemmeaktiveret navigation kan du bekvemt styre din dēzl™ 780 LMT-D med enkle stemmekommandoer, så dine hænder kan blive på rattet – mens du holder fokus på vejen.

Indbygget Wi-Fi holder dig opdateret
Det er nemt at holde dine kort og softwaren opdateret, fordi dēzl™ 780 har indbygget Wi-Fi. Når en ny opdatering er tilgængelig, og du har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk, modtager du automatisk en notifikation på skærmen. Derefter skal du blot bruge Wi-Fi-knappen på skærmen for at opdatere dine data uden at skulle tilslutte din dēzl til en computer. Du er klar til at være på vejen igen på ingen tid.

Fordelene ved Bluetooth
Synkroniser en Bluetooth-aktiveret smartphone eller tablet med dēzl™ 780 for trådløse opkald via den indbyggede mikrofon og højttaler. Opbevar telefonen i en lomme eller på instrumentbrættet, og nyd stadig godt af fordelen ved håndfri opkald, uden at du risikerer at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan også modtage smart-notifikationer4, der kan tilpasses, for opkald, sms'er, app-notifikationer m.m. direkte på navigationsskærmbilledet.

Nem planlægning af pauser
For at forenkle livet på landevejene sørger dēzl™ 780 for nem planlægning af pauser med rettidige meddelelser, der hjælper med at få det optimale ud af hvert stop. Find interessepunkter, som er vigtige for erhvervschauffører – såsom mad, brændstof, rastepladser, bad, hæveautomater, Wi-Fi og meget mere. Du kan tilmed søge efter og filtrere lastbilstop efter dine foretrukne faciliteter, eksempelvis bad, tankstationer, Wi-Fi og bilvask.

Nem planlægning af pauser
Servicehistoriklog
Med dēzl™ 780 følger også en servicehistoriklog, så du kan registrere datoer og udført servicearbejde. Hold godt styr på dækkenes kilometertal, dæktryk, olieskift, dækskift med mere.

Servicehistoriklog
Afsend og spor
dēzl™ 780 leveres med en enkel lastbilovervågningsløsning3, som gør det nemt for vognmænd at spore chauffører og sende meddelelser, såsom en tekstmeddelelser indeholdende en leveringsadresse. Din chauffør kan vælge adressen inde i meddelelsen og uden problemer navigere til destinationen.

Afsend og spor Afsend og spor
Tilføj et bakkamera
Se, hvad der befinder sig bag din lastbil, når du kører i bakgear, ved at montere et Garmin-bakkamera (sælges separat). dēzl™ 780 er kompatibel med Garmin BC™ 35 trådløst bakkamera. Efter parring viser dēzl transmitterede optagelser direkte på navigationsskærmen.

Nem navigering
Udover den detaljerede kortlægning og store skærm, der er nem at se i førerhuset, er dēzl™ 780 også udstyret med ekstra kraftige højttalere med talte retningsangivelser sving-for-sving, som du kan høre højt og tydeligt – selv over gadestøj.

Med indbygget ruteplanlægning kan du oprette ruter med flere stop og planlægge og gemme fremtidige ruter. Der er også Easy Route Shaping, som giver dig mulighed for at tilføje et punkt på kortet blot ved at trykke på skærmen, så du kan justere din foretrukne rute til at omfatte foretrukne veje, byer eller steder.

Mens du kører, leverer aktiv vognbanevejledning (ALG) stemmemeddelelser og farvestrålende pile på displayet for at angive den korrekte bane til dit næste sving eller din næste afkørsel. photoReal vejkrydsinfo i fuld farve viser realistisk grafik af kommende vejkryds for nem navigation gennem dem. Desuden giver Bird’s Eye vejkrydsinfo en detaljeret visning af motorvejsudfletninger, som de ser ud set fra oven. dēzl navigationsenhedens skærm viser også din aktuelle hastighed, hastighedsgrænsen, den vej eller gade, du kører på, samt forventet ankomsttid til destinationen.

 • Fysisk størrelse: 199 x 122 x 24 mm
 • Vægt: 437 g
 • Batteritype: Genopladeligt lithiumionbatteri
 • Displaytype: 6,95" IPS med superbred betragtningsvinkel, TFT-farveskærm og med kapacitivt on-cell touchscreen
 • Displaystørrelse, BxH: 152 x 89 mm, diagonal 177 mm
 • Displayopløsning, WxH: 1024 x 600 pixels
 • Batterilevetid: 1+ timer
 • Magnetisk montering 
 • Gratis live trafik- og vejrmeldinger ved brug af Smartphone Link-appen på din smartphone
 • Tilpassede lastbilruter
 • Nem planlægning af pauser
 • Up Ahead-funktion med vejskilte og lastbilvenlige interessepunkter langs ruten
 • Afsend og spor
Varenr. 70021670

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 3.999,00 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70021670
Mærke Garmin
Skærmstørrelse 7 tomme
Kort Europa
Producentvarenr. 010-01855-10
EAN nummer 0753759207762

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt