Garmin dēzlCam™ 785 LMT-D lastbil navigation, EU

Premium GPS-navigator til lastbiler med indbygget kørselsoptager

Garmin dēzl™ 785 LMT-D lastbil navigation

Enhver lastbilchaufførs ideelle rejsemakker - nu med kamera

For lastbilchauffører, som ønsker en navigator med stor skærm, der passer til vognen, er vores dēzlCam™ 785 LMT-D GPS-navigator til lastbiler med sin 7" touchscreen den ideelle rejsemakker. Udover førsteklasses kortlægningsfunktioner, stemmeaktiveret navigation og avancerede tilslutningsmuligheder har den en indbygget kørselsoptager for automatisk at registrere din kørsel og gemme video af hændelser.

Tilpassede lastbilruter
dēzlCam™ 785 har detaljerede kort over Europa, der også omfatter lastbilrelaterede restriktioner – såsom brohøjder, farlige skarpe sving, vægtbegrænsninger med mere – og oplysninger om de fleste større lande- og motorveje. Du skal blot indtaste oplysninger om din køretøjsprofil (kan tilpasses ud fra højde, vægt, længde, bredde og farlige materialer), så finder du lastbilegnede ruter, der passer til størrelsen, lasten og vægten af din lastbil. For ekstra bekvemmelighed lader simpel lastbilprofil dig nemt skifte anhængerstørrelse ved et tryk på en knap.

Indbygget kørselsoptager
Så snart, du begynder at køre, optager dēzlCam™ 785 LMT-D automatisk kontinuerlig HD-video. I tilfælde af et sammenstød gemmer funktionen til registrering af uheld (G-sensor) automatisk optagelsen af hændelsen. Du kan også gemme optagelser manuelt med et tryk på en knap. Navigatoren kan også nemt fjernes fra sin magnetiske holder, så det er muligt at tage nærbilleder af enhver skade med Snapshot-funktionen. Valgfri GPS-overlejring angiver position, hastighed, dato og tid, så det registreres præcist hvor og hvornår uheldet forekom.

Gratis Live-tjenester
Hvad sker der på vejen forude? Smartphone Link er en gratis mobilapp, der forbinder dēzlCam™ 785 med din iPhone® eller Android™ smartphone. Efter parring kan din dēzl få adgang til oplysninger i realtid3 som eksempelvis trafik- og vejroplysninger samt sikkerhedskameraer med mere.

Stemmeaktiveret navigation
Med stemmeaktiveret navigation kan du bekvemt styre din dēzl™ 780 LMT-D med enkle stemmekommandoer, så dine hænder kan blive på rattet – mens du holder fokus på vejen.

Indbygget Wi-Fi holder dig opdateret
Det er nemt at holde dine kort og softwaren opdateret, fordi dēzlCam™ 785 har indbygget Wi-Fi. Når en ny opdatering er tilgængelig, og du har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk, modtager du automatisk en notifikation på skærmen. Derefter skal du blot bruge Wi-Fi-knappen på skærmen for at opdatere dine data uden at skulle tilslutte din dēzlCam til en computer. Du er klar til at være på vejen igen på ingen tid.

Fordelene ved Bluetooth
Synkroniser en Bluetooth-aktiveret smartphone eller tablet med dēzlCam™ 785 for trådløse opkald via den indbyggede mikrofon og højttaler. Opbevar telefonen i en lomme eller på instrumentbrættet, og nyd stadig godt af fordelen ved håndfri opkald, uden at du risikerer at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan også modtage smart-notifikationer4, der kan tilpasses, for opkald, sms'er, app-notifikationer m.m. direkte på navigationsskærmbilledet.

Nem planlægning af pauser
For at forenkle livet på landevejene sørger dēzlCam™ 785 for nem planlægning af pauser med rettidige meddelelser, der hjælper med at få det optimale ud af hvert stop. Find interessepunkter, som er vigtige for erhvervschauffører – såsom mad, brændstof, rastepladser, bad, hæveautomater, Wi-Fi og meget mere. Du kan tilmed søge efter og filtrere lastbilstop efter dine foretrukne faciliteter, eksempelvis bad, tankstationer, Wi-Fi og bilvask.

Servicehistoriklog
Med dēzlCam™ 785 følger også en servicehistoriklog, så du kan registrere datoer og udført servicearbejde. Hold godt styr på dækkenes kilometertal, dæktryk, olieskift, dækskift med mere.

Afsend og spor
dēzlCam™ 785 leveres med en enkel lastbilovervågningsløsning3, som gør det nemt for vognmænd at spore chauffører og sende meddelelser, såsom en tekstmeddelelser indeholdende en leveringsadresse. Din chauffør kan vælge adressen inde i meddelelsen og uden problemer navigere til destinationen.

Tilføj et bakkamera
Se, hvad der befinder sig bag din lastbil, når du kører i bakgear, ved at montere et Garmin-bakkamera (sælges separat). dēzlCam™ 785 er kompatibel med Garmin BC™ 35 trådløst bakkamera. Efter parring viser dēzlCam transmitterede optagelser direkte på navigationsskærmen.

 • Fysisk størrelse: 199 x 122 x 24 mm
 • Vægt: 437 g
 • Batteritype: Genopladeligt lithiumionbatteri
 • Displaytype: 6,95" IPS med superbred betragtningsvinkel, TFT-farveskærm og med kapacitivt on-cell touchscreen
 • Displaystørrelse, BxH: 152 x 89 mm, diagonal 177 mm
 • Displayopløsning, WxH: 1024 x 600 pixels
 • Batterilevetid: 1+ timer
 • Magnetisk montering 
 • Gratis live trafik- og vejrmeldinger ved brug af Smartphone Link-appen på din smartphone
 • Tilpassede lastbilruter
 • Nem planlægning af pauser
 • Up Ahead-funktion med vejskilte og lastbilvenlige interessepunkter langs ruten
 • Afsend og spor
Varenr. 70021680

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 4.399,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70021680
Mærke Garmin
Skærmstørrelse 7 tomme
Kort Europa
Producentvarenr. 010-01856-10
EAN nummer 0753759207793

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt