• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Apple læder etui til iPhone 12 Pro Max, brun

Læder-etui med MagSafe

Apple læder etui til iPhone 12 Pro Max, brun

Apples læder-etui med MagSafe er designet til at passe perfekt til iPhone 12 Pro Max, så din iPhone er ekstra beskyttet og ekstra stilfuld.

Det er lavet af garvet og specialbehandlet læder, så ydersiden er blød og behagelig at røre ved, og det vil udvikle sin egen naturlige patina med tiden. Etuiet klikker hurtigt på plads og passer perfekt hen over din iPhone.

De indbyggede magneter i etuiet passer perfekt sammen med iPhone 12 Pro Max, så det er let at klikke på og af hver gang. Magneternes placering gør det hurtigere og nemmere end nogensinde at oplade trådløst. Og når det er tid til opladning, kan du bare lade etuiet sidde på og sætte en MagSafe-oplader på. Du kan også lægge din iPhone på en Qi-certificeret oplader.

Etuiet er blevet testet i tusindvis af timer under design- og fremstillingsprocessen ligesom alle andre etuier fra Apple. Så det er både flot og skabt til at beskytte din iPhone mod ridser og slag, hvis du taber den.

Dette etui er lavet af blødt læder i høj kvalitet, som beskytter din iPhone. Læder er et naturligt materiale, og ligesom et læderbælte kan det få folder og mærker eller udvikle patina med tiden. MagSafe-tilbehør vil efterlade små mærker på etuiet (som vist på det sidste billede i galleriet). Hvis dette bekymrer dig, anbefaler vi, at du bruger et silikone-etui eller et gennemsigtigt etui til iPhone 12 Pro Max.

  • Kompatibel med: iPhone 12 Pro Max
Varenr. 70101630

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 529,00 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 70101630
Mærke Apple
Farve Brun
Passer til Apple iPhone 12 Pro Max
Producentvarenr. MHKL3ZM/A
EAN nummer 0194252168493

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt