• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering / Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Ergonomi

Ergonomi handler om at sikre optimale fysiske arbejdsbetingelser, så du kan yde dit bedste og uden at slide unødigt på din krop. Ergonomi på arbejdspladsen er essentielt for et godt arbejdsmiljø, men det er vigtigt at fokusere på den enkelte person da ergonomi er individuelt.

Mange bruger ofte hele dage på deres kontorplads og en ergonomisk kontorstol kan give dig en bedre stilling at sidde i. Et hæve/sænkebord giver dig mulighed for at stille dig op uden at du behøver at afbryde dit arbejde. Sidder du på kontor er musen et af de redskaber du bruger mest. Ved at skifte til en der passer bedre på dit håndled bliver arbejdet ofte lettere.

Ergonomi

Sid godt på kontoret

Det er vigtigt at have en god kontorstol og du vil typisk have stor glæde af at vælge en ergonomisk model, men det er vigtigt at huske på at man godt kan sidde ergonomisk korrekt og stadig få ondt i ryggen. Lyt til din krop, den fortæller dig typisk om du trænger til at stå op, eller ændre den måde du sidder på. Læs meget mere om kontorstole og ergonomi via linket her.

Hæve-/sænke skrivebord

Hæve-/sænke skriveborde gør det muligt at stå op og arbejde, men gør det også nemt at indstille skrivebordet til den rigtige højde når du sidder ned. Derudover kan man i løbet af dagen ændre højden, lidt op eller ned, hvilket ændrer siddestillingen. Er du allerede oppe at stå, kan du også variere arbejdsstillingen med et Steppie balancebræt hvilket hjælper dig med at forbrænde kalorier og fremmer blodomløbet.

Arbejdslys

Det er vigtigt at have korrekt arbejdslys – det gør arbejdet mere effektivt og det mindsker trætte øjne, spænderinger i nakken og hovepine. Der er flere muligheder for at få godt lys til arbejdet, og fleksible og flybare lamper kombineret med godt lys i loftet er ofte en god løsning. Godt lys, der skaber ensartet belysning på skrivebordet, forbedrer din ydeevne, giver mere overskud – også i de mørke timer, og øger din koncentrationsevne. Se vores gode udvalg indenfor belysning og arbejdslys her. 

Ergonomiske hjælpemidler

Et meget populært ergonomisk hjælpemiddel er en RollerMouse, som er et ergonomisk alternativ til den traditionelle computermus. En RollerMouse placeres foran dit tastatur og den centrale placering afhjælper spændinger i hænder, arme, skuldre og hals. Læs mere om mulighederne for hjælpemidler til kontorarbejdet lige her.

Vi har alt det du har brug for, for at få en optimal arbejdsstilling. Ud over over nogle af Danmarks bedste priser, får du også KvartalsBonus og god service, når du vælger Lomax som totalleverandør.