Ergonomi

Ergonomi handler om at sikre optimale fysiske arbejdsbetingelser, så du kan yde dit bedste og uden at slide unødigt på din krop. Ergonomi på arbejdspladsen er essentielt for et godt arbejdsmiljø, men det er vigtigt at fokusere på den enkelte person da ergonomi er individuelt.

Mange bruger ofte hele dage på deres kontorplads og en ergonomisk kontorstol kan give dig en bedre stilling at sidde i. Et hæve/sænkebord giver dig mulighed for at stille dig op uden at du behøver at afbryde dit arbejde. Sidder du på kontor er musen et af de redskaber du bruger mest. Ved at skifte til en der passer bedre på dit håndled bliver arbejdet ofte lettere.

Ergonomi

Ergonomiske kontorstole

Det er vigtigt at have en god kontorstol og du vil typisk have stor glæde af at vælge en ergonomisk model, men det er vigtigt at huske på at man godt kan sidde ergonomisk korrekt og stadig få ondt i ryggen. Lyt til din krop, den fortæller dig typisk om du trænger til at stå op eller ændrer måden du sidder. Læs meget mere om kontorstole og ergonomi via linket her. 

Hæve/sænke skrivebord

Hæve/sænke skrivebord gør det muligt at stå op og arbejde, men gør det også nemt at indstille skrivebordet til den rigtige højde. Derudover kan man i løbet af dagen ændre højden, lidt op eller ned, hvilket ændre siddestillingen. Er du allerede oppe at stå kan også variere arbejdsstillingen med et Steppie balancebræt hvilket hjælper dig med at forbrænde kalorier og fremme blodomløbet.

Arbejdslys

Det er vigtigt at have et korrekt arbejdslys – det gør arbejdet mere effektivt og det minsker trætte øjne, spænderinger i nakken og hovepine. Med en Needlite arbejdslampe får du arbejdslys og dagslys i eet. Needlite giver en ensartet belysning på skrivebordet, forbedre din ydeevne, giver mere overskud – også om aftenen og øger din koncentrationsevne.

Ergonomiske hjælpemidler

Et meget populært ergonomisk hjælpemiddel er en RollerMouse som er et ergonomiske alternativ til den traditionelle computermus. En RollerMouse placeres foran dit tastatur og den centrale placering afhjælper spændinger i hænder, arme, skuldre og hals. Læs mere om mulighederne for hjælpemidler til kontorarbejdet lige her.

Vi har alle produkter til at give dig en bedre arbejdsstilling. Ud over over nogle af Danmarks bedste priser får du også KvartalsBonus og god service oven i hatten.