• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

UNISYNK universal mobiltelefonholder med Qi

Universal holder til montering på forruden

UNISYNK Premium universal mobiltelefonholder med Qi

Få nemt overblikket over din mobiltelefon og få direkte adgang til den, ved at opbevare den i denne praktiske holder, mens du er på farten. Med din smartphone fastmonteret i holderen, kan du nemt få adgang til dine funktioner, som: musik, opkaldsfunktion og endda navigere frem til din ønskede destination ved at anvende din enhed som GPS.

Unisynk holderen og den trådløse Qi opladningsplade gør det nemt at oplade din telefon, uden at skulle finde kabler eller oplader, mens du kører. Du skal blot placere din Qi-kompatible telefon eller tablet på opladningspladen for at starte opladningen. Tilmed er UNISYNK holderen fremstillet i et stilrent universal design af kraftigt kvalitets plast, og kan på et øjeblik på- og afmonteres på alle rene og jævne overflader, helt uden at efterlade spor - yderst velegnet til montering på bilens forrude. Holderen passer til alle bilmærker, og er velegnet til både mindre og større mobiltelefoner(104-168mm), samt små tablets i vandret position. Det 360° rotationshoved sikrer, at du kan opnå din ønskede betragtningsvinkel, så du opnår den mest komfortable og mest tydelige aflæsning af din skærm.

Den justerbare "tommelfinger" er fremstillet af solidt glasfiberforstærket plastik, som kan holde til mange års brug, uden at miste sin funktionelle egenskab. Du placerer og udtager nemt din telefon med blot én hånd, takket være det elastiske tommelfingergreb.

Specifikationer: 

  • Type: Universal mobilholder
  • Kompatibel med Qi-kompatible enheder
  • Montering: Via 3 kraftige klæbepuder
  • Placer og udtag nemt din telefon med blot én hånd
Varenr. 70072460

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 466,25 kr. inkl. moms
Levering: Leveringsdato undersøges 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 70072460
Mærke UNISYNK
Type Holdere
Passer til Qi
Producentvarenr. 10167
EAN nummer 7350069460257

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt