Durable Vario 20 Bord Infocenter, ass. farver

Klassisk A4 displaysystem der leveres med 20 stk. lommer i assorterede farver

Durable Vario Bord Infocenter – farverigt og slidstærkt

Få hurtig adgang til de informationer, som du anvender dagligt ved hjælp af Vario displaysystemerne fra Durable. Vario er farverige og slidstærke displaysystemer, som giver dig en præsentabel fremvisning af dine vigtige indstik og opslagssider.

Durable Vario 20 Bord Infocenter leveres komplet med 20 farverige rammer, i farverne sort, rød, grøn, blå og gul, indeholdende A4 lommer. Du kan have stativet stående på f.eks. skrivebordet, pakkebordet eller lagerbordet, så du altid har styr på dine vigtige papirer som f.eks prislister, vejledninger, informationslister, produktbilleder eller lign. Bordstativet er derfor ideelt når vigtige informationer skal være lige ved hånden i et hektisk og dynamisk arbejdsmiljø.

Oversigtsystemet er fremstillet i metal, hvilket gør det yderst slidstærkt og holdbart. Lommerne i infocenteret er fremstillet af refleksfri polypropylen plast med et smart og praktisk etiketindstik, som gør det nemt at skifte indholdet i lommerne. Systemet leveres desuden med etiketholdere for at øge overskueligheden, så du altid hurtigt og nemt kan finde den ønskede side.

Med Vario Infocenter får du et kvalitetsprodukt, hvor der gives 5 års garanti hvis produktet har en defekt, såfremt det viser sig at skyldes fabrikationsfejl eller -mangler.    

  • Farve: Assorteret (sort, rød, grøn, blå, gul)
  • Format: A4
  • Antal lommer: 20
  • 5 års garanti ved fabrikationsfejl
Varenr. 60024490
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
1.286,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60024490
Mærke Durable
Type Bordstativer
Antal lommer 20 lommer
Format på lomme A4
EAN nummer 4005546501031

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt