• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Durable Duraframe Poster | A1 | Sort

Inforamme i plakatstørrelse A1 med selvklæbende ophæng og magnetisk lukning

Varenr. 60025447
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1,0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
611,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage

Durable Duraframe Poster - selvklæbende og magnetisk plakatramme

Med Durable Duraframe Poster får du en selvhæftende og smidig ramme med en transparent forside og en farvet magnetisk kant, som giver dig mulighed for at fremvise plakater og reklamer på en professionel og elegant måde.

Rammen er oplagt til brug i f.eks. butikker, showrooms, gallerier og lignende professionelle miljøer, hvor der er behov for nemt og hurtigt at kunne se og udskifte plakater, reklamer og billeder.

Rammens selvklæbende kant hæfter på faste og glatte overflader såsom glasruder, vinduer, døre og vægge. Du skal dog være opmærksom på, at overfladen, som rammen skal klæbe på, skal være helt ren samt fri for fedt og fugt, for at rammen sidder ordentligt fast.

Du kan nemt åbne rammens transparente forside, idet rammekanten er magnetisk, hvilket gør det nemt og hurtigt at udskifte rammens indhold så ofte som nødvendigt. Magnetfunktionen gør samtidig, at Durable Duraframe Poster kan åbnes og lukkes utallige gange uden at blive slidt og kedelig at se på.

Plakatrammen har en UV-stabil og lavreflekterende overflade, som beskytter og fremviser dine plakater, reklamer og billeder på bedste vis. Dertil er det muligt at se rammens indhold fra begge sider, hvis den placeres på en glasrude, idet rammen vil se identisk ud på begge sider. Rammen er også lavet til at kunne holde 2 plakater samtidig, så der kan fremvises en plakat på begge sider af rammen, hvilket gør Duraframe Poster rammen oplagt til b.la reklamer, annoncer og billeder, samt informationer, der kræver ekstra opmærksomhed.

Når rammen bruges på glaspartier, er dine reklamer og plakater tilmed beskyttet imod tyveri og hærværk samt vind og vejr, da rammen kan sættes op på indersiden af ruden. 

  • Farve: Sort
  • Format: A1
  • Ydre mål: 63,9 x 88,6 cm
  • Type: Ramme med selvklæbende kant
  • Magnet-åbning på forsiden


Bemærk!
Ved opsætning på glas skal du undgå at placere Duraframe Poster i direkte sollys, da det øger risikoen for, at rammen kan miste sin form.
 Benyt da i stedet Durable Duraframe Sun.

Produktdetaljer

Varenr. 60025447
Mærke Durable
Format A1
Farve Sort
Type Poster
EAN nummer 4005546406749

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt