Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Durable Skilt Firkantet Dame/Herre toilet

Eksklusivt firkantet pictogram skilt i ridsefrit rustfrit stål

Firkantet Durable Skilt med Dame/Herre symbol

Pictograms er en serie af informationsskilte og symbolskilte fra Durable med et flot og eksklusivt look. Skiltene er fremstillet i børstet rustfrit stål og imponerer med deres elegance og enkelthed, som passer flot ind på enhver arbejdsplads og i ethvert fællesmiljø.

Med dette piktogram får du et firkantet skilt med Dame/Herre symbol, så du nemt kan indikere og vise dine kunder, kollegaer, gæster og besøgende hvor de finder toilettet. Skiltet kan f.eks. bruges i restaurationsbranchen på restauranter, cafeer og hoteller, på kontoret og arbejdspladsen, på institutioner eller i diverse fællesmiljøer hvor det skal være nemt og overskueligt at finde rundt.  

Durable Pictograms er desuden ridsefrie og holder sig derfor flotte, pæne og blanke i lang tid – også selvom de bruges i miljøer med et højt tempo og meget slid. Skiltene kan hænge på sort set alle overflader og monteres nemt ved hjælp af de medfølgende klæbepuder.

  • Mål (LxB): 150 x 150 mm
  • Materiale: Børstet rustfrit stål
  • Ridsefri
  • Klæbepuder medfølger
Varenr. 3053350
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 5 stk.
Køb minimum 5 stk.
Sælges kun a 5 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
681,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3053350
Mærke Durable
Type WC
Materiale Stål

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Karton 5 stk.

Bedøm produkt