• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Moleskine Akvarelblyanter | 12 farver

Akvarel farveblyanter i 12 flotte farver – tilføj vand for nye farvestrålende dimensioner

Varenr. 60073200
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 sæt

Sælges kun a 1 sæt.
Rund op til sæt
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til sæt
231,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage

Moleskine - legendarisk og tidløst håndværk fra Milano

Moleskine er enestående og tidløst håndværk og design, i en kvalitet, som du kan stole på. Det italienske luksusmærke er særligt kendt for sine legendariske notesbøger, men Moleskine laver også penne og kalendere i sin karakteristisk elegante og tidløse stil. Der er altså en grund til, at bl.a. forfattere, kunstnere, intellektuelle og rejsende foretrækker Moleskine. Vincent van Gogh, Pablo Picasso og Ernest Hemingway udtænkte store værker med en Moleskine notesbog i hænderne – og nu kan du gøre det samme.

Et professionelt sæt med 12 farverige akvarelblyanter i klassisk og ikonisk Moleskine design. Med den flotte farvepalet kan du hurtigt sætte farve på din hverdag og kan nemt udtrykke dine følelser, tanker og minder ved at lave de smukkeste og mest farvestrålende tegninger og billeder. Du får farver fra varm asfalt sort og trænote brun til solnedgangs rosa og popcorn gul. Opdag også farver som flot og klar himmelblå, levende og frisk grøn, dyb og excentrisk lilla, samt blændende ren hvid.

Akvarelfarverne kan bruges som almindelige farveblyanter, men kan også med stor fordel bruges sammen med vand for at give dine tegninger en helt ny dimension og gøre dem til de smukkeste akvarelkunstværker med mange flotte farvenuancer, skygger og effekter.     

Akvarelblyanterne er fremstillet i cedertræ og har et firkantet tværsnit, som sikrer dig et naturligt og inspirerende greb der ligger godt i hånden og giver dig en god tegnekomfort, så du undgår at blive øm eller træt i hånden mens du tegner.

  • 12 forskellige farver
  • Naturligt greb
  • 3 mm blystift
  • Cedertræ
  • Leveres i praktisk metalæske

Produktdetaljer

Varenr. 60073200
Mærke Moleskine
Type Farveblyanter
Farve Flere farver
EAN nummer 8058341710463

Produktenheder

Sæt 1 sæt
Karton 10 sæt
Ydrekarton 40 sæt

Bedøm produkt