Mandalas malebog Eventyrlige alfer

Underholdning til venteværelset, restauranten eller hjemmet

Slip kreativiteten løs, find ro og fokus

Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, buddister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.

Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Dog er det vigtigst at følge én retning når man maler, for at opnå den afslappende effekt som samtidig styrker koncentrationen. I malebogen medfølger tips og hjælpende råd så oplevelsen af at male Mandalas malebøger bliver god for barnet.

Denne bog er Mandalas med eventyrlige alfer i flotte og genkendelige mønstre. God til fantasifulde børn med hang til eventyr.

Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det nemt at hænge de dekorative tegninger op som pynt på kontoret eller i hjemmet, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer deles om en malebog. Motiverne kan også bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

  • 32 sider
  • Fra 4-6 år
  • 21,5 x 27 cm
Varenr. 3733040
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 styk

Køb minimum 3 styk

Sælges kun a 3 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 149,81 kr.
119,81 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3733040
Mærke Mandalas

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 3 styk

Bedøm produkt