• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Træningselastikker

Her findes et udvalg af effektive træningselastikker og træningstubes. Bestem selv hvor stor modstand du vil have ved træningen, og fågode resultater af hverdagstræningen. Næsten som en genvej til gode træningsrutiner i hverdagen. Benyt vores gode tilbud på powerbands og træningstubes lige her. Læs mere

1 produkt

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

Adidas Mini stretchband, 3 stk.

Træningselastikker til at fremtvinge ekstra modstand i træningen

Varenr. 3224940
styk a 148,75 kr. inkl. moms

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Læg i kurv
På fjernlager / Levering: Forventet 3-5 hverdage

Stretchbånd og træningstubes til træning i hverdagen

Giv kollegaer og medarbejdere mulighed for at passe godt på kroppen med træningsøvelser på arbejdet, eller udstyr hjemmet med elastikker til hjemmetræning. Alle kan bruge de smarte træningselastikker uanset hvor stærk man er, eller hvor langt man er i sin træning. De er lette at opbevare og fylder ikke meget. Derfor er de ideelle til arbejdspladsen.

Træningselastikker i flere hårdheder

Alle aldre kan være med når der trænes med træningselastikker i forskellige hårdheder, og det er en god måde at starte på, hvis man ikke er vant til at træne. Elastikkerne kan bruges til både holdtræning og alene. De bliver også ofte anvendt ved genoptræning og er gode til at styrke de muskler der bliver udsat i en hverdag ved skrivebord og tastatur. Træningsbåndene er også meget velegnede til udstrækningsøvelser der lindrer den trætte kontorkrop i løbet af dagen. Hav et stretchbånd indenfor rækkevidde på kontoret og gør det nemt at få trænet.

Træningstubes med bløde håndtag

Foretrækker man træningstubes, som også er en slags elastik, men med bløde og behagelige håndtag i enderne, findes det også lige her. Vælg den type du mener passer bedst til dig, eller bestil forskellige hårdheder, så der kan varieres alt efter hvilken øvelse der laves, og i takt med at træningen skrider frem.  Find træningselastikker med forskellig modstand her på siden og få gang i gode træningsrutiner hjemme eller på arbejdet.