Grohe Euphoria 110 Mono Brusesæt

Komplet brusesæt med ergonomisk design

Grohe Euphoria 110 Mono Brusesæt – praktisk sæt til brusenichen

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Euphoria 110 Mono brusesættet fra Grohe får du et praktisk sæt, der er nemt at installere i din bruseniche. Komplet sæt med håndbruseren Mono, strålemønsteret ”Rain”, der giver fornemmelsen af et opkvikkende brusebad af regn, en 600 mm brusestang og bruseslange på 1750 mm. Sættet inkluderer også den praktiske Grohe EasyReach sæbehylde, så din shampoo og brusegel altid er inden for rækkevidde.

Håndbruseren er produceret med det miljøvenlige Grohe EcoJoy system som hjælper dig med at reducere dit vandforbrug med op til 50 %. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Brusesættet er produceret med TwistFree funktion, hvilket er utrolig praktisk, da den sikrer, at bruseslangen drejer med hver bevægelse, du foretager, så den aldrig bliver snoet. Sættet er desuden fremstillet med Grohe StarLight krombelægning, som tilfører dit badeværelse en iøjnefaldende glans.

Den integrerede Inner WaterGuide sikrer, at brusehovedet altid er tilstrækkeligt køligt til, at det er behageligt for dig at holde i hånden, og sikrer dermed også længere levetid for krombelægningen.

SpeedClean sikrer, at bruseren kun kræver lidt vedligeholdelse. En aftørring af dyserne med fingrene er nok til at fjerne eventuelle kalkrester.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain
  • Længde på brusestang: 600 mm
  • Længde på bruseslange: 1750 mm
  • Miljøvenlig
Varenr. 60019970

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 536,25 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60019970
Mærke Grohe
Type Brusesæt
Passer til Bad
EAN nummer 4005176899812

Produktenheder

KOLLI 1 styk
Styk 1 styk

Bedøm produkt