Grohe Eurosmart Håndvaskarmatur, regulær tud

Moderne et-grebsblandingsbatteri til håndvasken

Grohe Eurosmart Håndvaskarmatur – moderne håndvaskarmatur

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Eurosmart håndvaskarmatur fra Grohe får du et moderne armatur til håndvasken, som har integreret Grohe SilkMove patron, der sikre dig en nem betjening med en let berøring. Samtidig giver patronen dig mulighed for nemt og præcist at regulere vandtemperatuen og volumen af vandet.  

Grebets elegante bue harmonerer perfekt med armaturets dimensioner – selv på denne model med standardhøjde – og giver masser af plads under hanen til at vaske hænder.

Grohe EcoJoy systemet reducerer dit vandforbrug med op til 50 % og hjælper dig således med at skåne naturens dyrebare ressourcer, samtidig med at du sparer penge.

Eurosmart håndvaskarmatur har en belægning af Grohe StarLight krom som har en skinnende glans og er let at vedligeholde, så det bliver ved med at se nyt ud i mange år.

Armaturet har desuden en pop-up bundventil, som du nemt kan åbne og lukke ved brug af stangen på bagsiden af vandhanen. Og det brugervenlige installationssystem betyder, at monteringen kan udføres på ingen tid.

  • Tud: Regulær standarthøjde
  • Nem betjening og vandregulering
  • Vandbesparende
  • Pop-up bundventil
  • Nemt installationssystem
Varenr. 60020080

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 586,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60020080
Mærke Grohe
Type Armatur
Passer til Bad
EAN nummer 4005176861543

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt