• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Grohe Grohtherm 800 Brusetermostat

Termostatbatteri med præcis og pålidelig temperaturstyring med sikkerhedsfunktion

Grohe Grohtherm 800 Brusetermostat – nem styring af badetemperaturen

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet og design så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Grohtherm brusetermostat fra Grohe får du en brusetermostat der opfylder alle de behov og ønsker, der findes i forskellige brusebadsmiljøer, med garanti for ensartet temperatur og ekstra miljø- og sikkerhedsfunktioner.

Temperaturen er let at indstille med de ergonomiske Easy-Grip greb og de praktiske Grohe EasyLogic markeringer på armaturkroppen. Blandingsbatteriet har desuden Grohe TurboStat teknologi som sikrer at den valgte temperatur forbliver konstant under badet.

Brusetermostaten er produceret med den miljøvenlige Grohe EcoJoy funktion med EcoButton som reducerer vandforbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med nydelsen.

Grohe SafeStop systemet er optimalt for familier med børn, fordi det tilbyder en temperaturgrænse, der er forudindstillet til 38 °C for at forhindre skoldning.

Den blændende Grohe StarLight belægning af rustfrit stål er ridsefast, hvilket betyder, at den bliver ved med at se ny ud i mange år.

  • Konstant vandtemperatur
  • Skoldningsbeskyttelse
  • Vandsparefunktion
  • Nem og logisk betjening
Varenr. 60019980

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.548,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 60019980
Mærke Grohe
Passer til Bad
Type Termostat
EAN nummer 4005176310089

Produktenheder

KOLLI 1 styk
Styk 1 styk

Bedøm produkt