Grohe Power&Soul Cosmopolitan Håndbruser

Elegant design, med fokus på forkælelse og vandeffektivitet

Grohe Power&Soul Cosmopolitan Håndbruser – ren luksus og forkælelse

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Power&Soul Cosmopolitan håndbruser fra Grohe får du alsidig luksus i et innovativt design. Bruseren har 4 forskellige strålemønstre, så den er leveringsdygtig i alt lige fra en opkvikkende hoved- og nakkemassage, til en let blød stråle der omslutter din krop med den fineste fornemmelse af varm sommerregn.

Power&Soul Cosmopolitan bruseren har de 4 strålemønstre: ”Rain”, ”Rain O2”, ”Jet” og ”Bokoma Spray”, som alle har til formål at give dig en ren luksusoplevelse, takket være den afslappende Grohe DreamSpray teknologi. Du kan også sammensætte din egen personlige bruseoplevelse med funktionen One-Click Showering, som giver dig mulighed for at kombinere og skifte imellem de forskellige strålemønstre med et enkelt tryk på en knap.

Håndbruseren er desuden produceret med en vandbesparende knap, samt det miljøvenlige Grohe EcoJoy system som kan reducere dit vandforbrug med op til 50 %. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, samt skåner miljøet, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Power&Soul Cosmopolitan brusehovedet har SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde. Bruseren er dertil belagt med Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain, Rain O2, Jet, Bokoma Spray
  • Vandbesparende funktion
  • Miljøvenlig
Varenr. 60019890

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 723,75 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60019890
Mærke Grohe
Passer til Bad
Type Håndbruser
EAN nummer 4005176905469

Produktenheder

KOLLI 1 styk
Styk 1 styk

Bedøm produkt